Hírek – 2011. július 31.

2011/07/31 at 21:27 Hozzászólás

 • Bár a múlt csütörtökön a Dos hogaresnek végre sikerült felkapaszkodnia 21.9 ponttal a nézettségi lista első helyére, ezek a számok még mindig nagyon rosszak, és ez a mélypont sajnos nem csak a főműsoridőt érinti: ritkán hoztak ilyen pocsék adatokat a Televisa novellái, utoljára 2007 őszén volt ilyen kilátástalan a helyzet, mikor is a Muchachitas como tú és a Yo amo a Juan Querendón is futottak (vajon véletlen, hogy most is Larrosa ill. Mapat novellái a leggyengébbek?), valamint a főműsoridőben akkor a Pasión bukdácsolt a Dos hogareshez hasonló számokkal. A Televisánál a napokban egy krízismítingen határoztak az elhasalt novellák sorsáról és a továbbiakról: a Dos hogares a tervezettnél előbb, már novemberben be fog fejeződni (összesen 110 résszel), így Carla Estradának már szeptemberől neki kellene állnia az A la luz del ángel forgatásának, ezenkívül a Dos hogares történetét bizonyos szálak korai elvarrásával és újak behozatalával, valamint az eddigiek egyszerűsítésével kívánják felrázni. Az Esperanza del corazón, melynek nézettsége szintén nem érte el a májusban meghatározott határnézettséget, szintén elköszön az év végén, helyét Ignacio Sada La zulianita-remake-je foglalja majd el, és mivel Mapat most kifutó novellája, a Ni contigo ni sin ti sem szerepelt az elvárásoknak megfelelően, a producernőt hosszabb időre “befagyasztják”, azaz nem fognak neki engedélyt adni, hogy újabb telenovellát készíthessen.
 • A la luz del ángel: Estrada már több telenovellája főszerepét is felajánlotta Martha Higaredának, a korábban aztecás színekben játszó színésznőnek, de az mindig elutasította azokat, most azonban elképzelhető, hogy végre összejön a közös munka, és Higareda alakíthatja Antonieta Rivas de Mercadót a producer új kosztümös novellájában. Egy másik lehetséges új belépő a szereposztásban Cynthia Klitbo.
 • A flor de piel: ez Angelli Nesma Canaveral de pasiones-remake-jének jelenlegi munkacíme, melyet nagyon nehéz magyarra átültetni, ez a kifejezés ugyanis azt az állapotot takarja, mikor egy erős érzelmet az azt “elszenvedő” ember nem tud eltitkolni mások elől. A legközelebbi fordítás így talán az Arcunkra írt szerelem lehetne, de ha tudtok jobbat, ne habozzatok szólni!
 • A La que no podía amar főcímdalát ugyanaz a Reyli fogja énekelni, aki a Rubí nótáját, a La descaradát is előadta.
 • Ma este 20:00-kor vetítik Mexikóban a La fuerza del destino nagyszabású, kétórás fináléját, itt egy erősen spoileres(!!!) promót is találtok az utolsó részhez. Holnap, azaz augusztus 1-jén pedig az Univisión-on, az USA-ban is elindul a novella, ráadásul főműsoridőben.
 • Szintén holnaptól láthatók majd az Amorcito corazón első promóvideói Mexikóban. A sorozatba, melyet már javában forgatnak, hamarosan az első vendégszereplő is megérkezhet Arturo Peniche képében.
 • Roberto Palazuelos (Manana es para siempre) egy negatív szerepben hamarosan csatlakozik az Una familia con suerte stábjához.
 • A Canal5-ra forgatott Miss XV-ből két évadot tervez Pedro Damián, az első 120, a második 80 epizódból állna. A főszerepekben Natasha Dupeyrón, Paulina Goto, Yago Munoz, Eleazar Gómez és Jack Duarte láthatók majd, akikből a tervek szerint egy RBD-szerű popegyüttes is alakulhat.
 • Az Univisión új, önálló telenovellájában, mely a Corazón apasionado (Szenvedélyes szív) címet viseli, Marlene Favela párját végül nem Rafael Novoa, hanem az Eva Luna jelenleg igencsak felkapott főhőse, Guy Ecker alakítja majd.
 • Carmen Armendáriz, az Hoy és a Locas de amor producere új romantikus-komikus szériát készít Cásate conmigo, mi amor (Házasodjunk össze, szerelmem!) címmel, melynek főszerepeire Raúl Araizát, Galilea Montijót és Sebastián Rullit kívánja megszerezni.
 • A közelmúltban több sztárszerelem is véget ért: Kate del Castillo a twitteren tudatta a világgal, hogy lezárult kapcsolata Aarón Díazzal, és Rebecca Jones is azt nyilatkozta, Alejandro Camachóval végleg elválnak útjaik.
 • Biby Gaytán és Eduardo Capetillo főszereplésével forgatják le a közeljövőben a La mujer de Judas mexikói remake-jét az Aztecánál, melynek munkacíme egyelőre La mujer del diablo (Az ördög felesége). Nem derült ki, hogy a Camila itthon is ismert főszereplői az eredeti történetből az idősebb vagy a fiatalabb szerelmespárt fogják-e játszani, de ha nem az előbbiről van szó, a novella számomra máris hitelét veszti.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La que no Podía Amar” – poszter és kedvcsináló trailer “La que no Podía Amar” – a főcím

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum