Hírek – 2011. július 21.

2011/07/21 at 23:44 Hozzászólás

  • A la luz del ángel: kis túlzással naponta röppennek fel új nevek Carla Estrada sokat emlegetett produkciójának kapcsán, most éppen az az exkluzív infó kezdett keringeni, hogy a képen látható Claudia Álvarez, a Televisa friss szerzeménye lehengerlő alakítást nyújtott Antonieta Rivas Mercado bőrében a válogatásokon, így könnyen lehet belőle a sorozat múltbéli szálának főhősnője. Erre annál is inkább nagyobb az esély, hogy Cecilia Suárezzel a hírek szerint Estrada nem tudott megegyezni, további – kevésbé komolyan vehető – opciói pedig Aracely Arámbula és Ninel Conde a szerepre.  A jelenlegi állás szerint Antonieta kegyeiért a történetben többek között Sebastián Rulli és René Strickler fog küzdeni, utóbbi már biztosan a sorozatban lesz, akárcsak César Évora, Alejandro Tommasi, Patricia Navidad és  legújabb belépőként Nailea Norvind. Kiderült továbbá, hogy a korábban már emlegetett Zuria Vega szintén nagy eséllyel főszerepet játszhat a telenovellában, csak éppen a napjainkban játszódó epizódokban, és vár a novellában egy-egy karakter az olyan színészekre is, mint Alejandro Camacho, Rebecca Jones és Helena Rojo. All-star Estrada-sorozat közeleg tehát, vigyázat. Tényleg már csak Adela Noriega hiányzik.
  • Una sombra entre los dos: Angelli Nesma produkciójában térhet vissza idén a La que no podía amaron kívül egy másik, korábban már kipróbált fiatal szerelmespár, ugyanis egyre nagyobb az esély rá, hogy Sebastián Zurita mellett Angelique Boyer játszhatja el a Canaveral de pasiones történetéből írott remake főszerepét (Ana Brendával és José Ronnal szemben ők annyi előnnyel indulnak, hogy még a való életben is jártak, ez pedig kihagyhatatlan bulvárziccer lesz a producereknek). További biztos szereplők a történetben: Alexis Ayala (az eredetiben Roberto Ballesteros által játszott gonosz intéző szerepében), Eric del Castillo (a főhősnő eredetileg Jorge Russek által megformált keresztapjának szerepében), a kezdetben főhősnőnek szánt Altair Jarabo (talán a gonosz Marisol Santacruz-szerepben, de az kísértetesen hasonlítana a Mi pecado-beli Lorenájára), illetve epizódszerepben Juan Soler (Zurita apját játssza majd, vagyis annak a karakternek az apját, akit az eredetiben ő személyesített meg). Minekutána pedig Nailea Norvind és Helena Rojo sem kértek a nekik felkínált szerepből, továbbra is kiadó a főgenyó, Dinorah Faberman és a nem kevésbé nagy szarkeverő, Josefina Montero karaktere.
  • En los cuernos del amor: Carlos Moreno új sorozatáról is egyre több érdekes infó derül ki, már 20 epizódot adaptáltak a De pura sangre alapján a producer írónői, a főhősnő szerepére továbbra is Silvia Navarro a legesélyesebb, a férfi főhős pedig Mauricio Ochmann is lehet, amennyiben nem Carla Estrada sorozatában szerepel majd (noha Moreno arra is gondolt, hogy ismét összeeresztené Silviát Juan Solerrel, de a színész Argentínában kíván maradni, és csak a fentebb említett epizódszerepre tér vissza Angelli Nesma kérésére). A producer az Időtlen szerelem több színészével, többek között Julieta Rosen-nel és René Casados-szal is felvette a kapcsolatot, a történet szempontjából kulcsfontosságú férfi főgonoszt pedig a rég nem látott Luis Roberto Guzmán (Alborada) is alakíthatja.
  • 15.4 ponttal indított hétfőn az Esperanza del corazón, mely szerdára aztán 12.5 százalékra süllyedt. A 16:00-s sávban azonban ez a premier egész jónak mondható, rosszabb ugyan a Para volver a amarénál, de jobb a Nina de mi corazónénál ill. a Rafaeláénál, utóbbi egyébként pályafutása legjobb nézettségével búcsúzott múlt pénteken, amivel többek között Dos hogares-t is vert.
  • A Dos hogares nézettségét illetően nincsenek jó hírek, a sorozat egyre mélyebbre süllyed, a szerdai epizód még a 17 pontot sem érte el. Időközben már szemmel látható változások jelentek meg a sztoriban – valószínűleg a közönség rossz reakciói miatt is -, többek között Malillany Marín haját barnára festették, hogy ne hasonlítson annyira Olivia Collins-hoz, akivel a nézők rendszeresen összekeverték.
  • Egy héttel csúszik az Amorcito corazón premierje, Lucero Suárez novellája augusztus 29-től lesz majd látható a Canal de las Estrellas képernyőjén.
  • Florinda Meza García, az eredeti La duena (1995) producere lehet az, aki Roberto Gómez Fernández leendő produkcióját, a Primera damát adaptálja majd, így írónői minőségében térhet vissza a Televisához sok-sok év kihagyás után.
  • Que en paz descanse (Nyugodjék békében) címmel készít jövőre új szériát Pedro Torres, a Mujeres asesinas alkotója. A sorozatban dolgozó nők munkahelyi és magánéleti problémái kerülnek majd terítékre, a producer pedig Susana Zabaletával és Silvia Navarróval is tárgyal egy-egy esetleges szerepről.
  • Kínai remake készülhet a Palabra de mujerből illetve az Hasta que el dinero nos separe-ből is, korábban már a La fea más bellából illetve a Las tontas no van al cielóból is forgattak távol-keleti verziót.
  • Nyolc év börtönre ítélték María Celeste Fernándezt, Gabriela Spanic ex-asszisztensét, aki tavaly megpróbálta megmérgezni a színésznőt és családját.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Hírek – 2011. július 21. A szerelem tengere & Rosalinda – augusztus 13-tól hétvégén is!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum