Hírek – 2011. július 15.

2011/07/15 at 09:00 Hozzászólás

 • A napokban leforgatták a La que no podía amar főcímvideóját, mely fölött José Alberto Castro előző sorozatához, a Teresához hasonlóan Pedro Torres bábáskodik, így hasonló minőségű entradára lehet számítani. A bevezető képsorok a történet szerelmi háromszögeit járják majd egyébként körül, a fenti képen a főgonosz, Susana González látható a szintén negatív karaktert játszó Fabián Robles illetve Michelle Ramaglia társaságában. További képek itt! Az is kiderült továbbá, hogy Jorge Aravena (Querida enemiga) is a szereposztást erősíti majd, mégpedig szintén egy negatív szerepben.
 • Una sombra entre los dos: végül mégiscsak zöld utat kapott Angelli Nesma Canaveral de pasiones-remake-je, a forgatások októberben indulnak, és már biztos szereplők is vannak a produkcióban: egyikük Alexis Ayala (Llena de amor), aki a Roberto Ballesteros-énak megfelelő gonosz karaktert kapta, valamint elvileg itt lesz Juan Soler is, az előző változat főhőse, aki a bevezető részekben az itteni főszereplő, Sebastián Zurita idejekorán elhalálozó apját játssza majd (noha ez az infó még megerősítésre vár, hiszen Juan jelenleg Argentínában tartózkodik). Főhősnő tekintetében ellentmondásosak a hírek: Ariadne Díaz és Altair Jarabo ugyanúgy esélyesek a szerepre, mint Angelique Boyer, akit a Corazón salvajéban jelenleg is láthatunk Zurita kedveseként.
 • A legújabb felállás szerint Angelli Nesma fenti sorozata a La que no podía amart követné az év végén/a jövő év elején a 19:00-s sávban, és nem 20:00-kor mutatnák be, mint ahogy azt eredetileg tervezték. Az Una familia con suerte utódja tehát más novella lesz, mégpedig a legújabb hírek szerint ismét egy komikus sorozat, jelesül a kolumbiai En los tacones de Eva remake-je, melynek jogai már régóta a Televisánál vannak. A projekthez már producer is tartozik, Rosy Ocampo, aki nemrég fejezte be a La fuerza del destino forgatásait, és a jövő héten máris nekiállna az új novella castingjainak, mely egyelőre a La novia de los tacones rojos (Menyasszony vörös magassarkúban) munkacímet viseli, és melynek női ruhába bújó férfi főhősét a legnagyobb valószínűséggel Jaime Camil (Las tontas no van al cielo) játszhatja majd el.
 • Jelen pillanatban így fest tehát a Televisa várható kínálata a jövő elejéig-közepéig, idősávok szerint (természetesen ez bármikor változhat)
  16:00: Esperanza del corazón (Luis de Llano) => La zulianita (Ignacio Sada)
  18:00: Amorcito corazón (Lucero Suárez) => En los cuernos del amor (Carlos Moreno)
  19:00: La que no podía amar (José Alberto Castro) => Una sombra entre los dos (Angelli Nesma)
  20:00: Una familia con suerte (Juan Osorio) => La novia de los tacones rojos (Rosy Ocampo)
  21:00: Dos hogares (Emilio Larrosa) => A la luz del ángel (Carla Estrada)
  22:00: Primera dama (Roberto Gómez Fernández)
 • Dacia Arcaraz (Manana es para siempre) vendégszereplőként érkezik hamarosan az Una familia con suertébe mint Pancho López egykori nagy szerelme.
 • Főműsoridőben mutatják be a Triunfo del amor végeztével az USA-ban, az Univisión-on a La fuerza del destinót.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Esperanza del Corazón” – hétfőn premier “Dos Hogares” – a főcím

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum