Hírek – 2011. július 10.

2011/07/10 at 13:46 Hozzászólás

  • A la luz del ángel: megint csak új, izgalmas információk derültek ki Carla Estrada novellájáról, mégpedig végre valahára a történetet illetően. Azt már eddig is tudtuk, hogy a sorozatnak lesz egy a napjainkban és egy másik, a századelőn játszódó történetszála, és ez utóbbi dolgozza majd fel Antonieta Rivas Mercado hányattatásait. Most már azt is tudni lehet, hogy a két idősík aránya kb. 80%-20% lesz a jelenben bonyolódó történet javára, így a szigorú értelemben vett regényadaptáció – bár mindvégig szerves része lesz a történetnek – inkább egyfajta flashback-szerű vonatkoztatási pontja (illusztrációja?) lesz a másiknak, annál is inkább, mert a 2011-es dátumozású szál két főhőse két újságíró lesz, akik pont, hogy Antonieta életét és az ebből készült könyvet fogják kutatni. Következésképpen a novellának két főhősnője is lesz, az egyik Antonieta (továbbra is valószínűleg Cecilia Suárez tolmácsolásában), a másik pedig a jelen sztorijának hősnője, bizonyos Victoria, egyes hírek szerint ő lenne Antonieta unokája, itt lenne tehát egy másik kapocs. Vannak olyan színészek is, akik immár biztos, hogy nem lesznek benne a produkcióban (Estrada személyesen zárta ki őket), ők Zuria Vega, William Levy, Ana de la Reguera, Lucero, Fernando Colunga és Eduardo Yánez, utóbbi kettőnek ugyan a producer felajánlott egy-egy szerepet a múltbéli szálban, de a jelen szálával szembeni aránytalanul kevés jelenlét miatt mindketten elutasították az ajánlatot. Van viszont két színész, akik egyre nagyobb valószínűséggel a szereplők között lehetnek, egyikük Sebastián Rulli (Rubí), aki maga nyilatkozta azt, hogy az év végén telenovellát fog forgatni – ő alakíthatja Antonieta valamelyik férjét vagy szerelmét – , a másik pedig Mauricio Ochmann (El clon), aki jelenleg is a Televisával áll szerződésben, és aki a történetben Victoria párja lehet. Utóbbi megformálója sem derült még ki, de annyit lehet tudni, hogy Elizabeth Gutiérrez is járt a castingon, és arra is nagy az esély, hogy a producer ezt a szerepet szánta neki. Rajtuk kívül egy fontos férfi karakter hullhat Humerto Zurita ölébe, valamint Patricia Navidad lehet az, aki egy negatív szerepben a szereposztás részét képezheti. Engem nagyon felcsigázott ez a koncepció, annál is inkább, mert bízom abban, hogy az írók ügyesen megoldják a két szál párhuzamos bonyolítását, a részleges kosztümösség miatt a modern novellák rajongói is rákaphatnak, valamint a könyv története sem sérül a 20%-os (~kb. 20 résznyi) anyag miatt. Nektek hogy tetszik?

Még több hír a lapozás mögött!

  • Miss XV: kiderült, hogy Paulina Goto mellett Natasha Dupeyrón játssza majd Pedro Damián novellájának másik főhősnőjét, ahogy eredetileg is tervben volt, ám annyiban változott a felállás, hogy a harmadik tizenöt éves lány nem pozitív, hanem negatív szereplő lesz, ő lesz az ún. fekete hercegnő, aki pokollá teszi majd a rózsaszín (Paulina) ill. a kék hercegnő (Natasha) életét. Erre a szerepre Eiza Gonzáleznek ill. Brenda Asnicarnak van a legnagyobb esélye, utóbbi egy argentin színésznő, aki arról nevezetes, hogy az Atrévete a sonar eredetijében, a világsikerű Patito feóban is ő keltette életre a történet öntelt és gonosz Antonelláját. Biztos szereplő a novellában Eddy Villard és az eredetileg műsorvezetőként dolgozó Yordi Rosado is.
  • Gondban a Canaveral de pasiones remake-je: Angelli Nesmának még mindig nincsenek írói, akik adaptálni tudnák a sztorit, így elképzelhető, hogy mégsem ez a produkció követi majd az Una familia con suertét, hanem Carlos Moreno De pura sangre-feldolgozása, vagy pedig Igancio Sada La zulianita-remake-je, hiszen mindkettőnek jóval előrébb tart már az adaptációja. Juan Osorio jelenleg is látható sorozata előreláthatólag novemberben érne véget.
  • La zulianita: mivel Ignacio Sada Madero jegelt projektjét újra felmelegítik, máris megkezdődtek a találgatások, kik lehetnek ennek a Delia Fiallo-történetnek a leendő főszereplői, az egyik esélyes az ex-aztecás Claudia Álvarez, aki eredetileg Maripazt játszotta volna a La fuerza del destinóban, férfi főhősnek pedig a producer Cristian de la Fuentét szeretné megszerezni. Ha Sada sorozata kerül ősszel a 20:00-s sávba, hosszú évek óta ez lenne az első kimondottan rózsanovella műfajú sorozat, melyet ebben a slotban adnak, a producernek pedig 10 év után az első lehetősége, hogy a La intrusa után újra bizonyíthasson itt.
  • Bár Mapatnak nem igazán jött be a Ni contigo ni sin ti, máris következő projektjén gondolkodik, mely szintén egy remake lenne, eddig három lehetséges “áldozat” szerepel a listáján: az itthon is vetített Nunca te olvidaré, az 1997-es Alguna vez tendremos alas és az 1990-es Mi pequena Soledad, amely számomra a valaha volt egyik legabszurdabb telenovella, hiszen ebben Verónica Castro kettős szerepben egyszerre alakította a negyvenes anyát és annak elveszett huszonéves lányát, őszintén kétlem, hogy hasonló húzást a mai közönséggel le lehetne nyeletni.
  • Marco Méndez (Rubí, Triunfo del amor) játssza majd José Ron legjobb barátját a La que no podía amarban.
  • Álvaro Cueva tévékritikus sorrendbe rendezte a Mexikóban jelenleg is látható telenovellákat saját ízlése szerint, a dobogón az Una familia con suerte (Televisa), a Cielo rojo (Azteca) és a La casa de al lado (Telemundo) szerepel. A listán szereplő további sorozatok csökkenő minőség szerint: 4. El sexo débil (Argos) 5. La fuerza del destino (Televisa) 6. Ni contigo ni sin ti (Televisa) 7. Bienvenida realidad (Argos) 8. Dos hogares (Televisa) 9. Rafaela (Televisa) 10. Emperatriz (Azteca).
  • Mexikóban hamarosan startol a The Voice című énekes tehetségkutató reality helyi verziója La voz de México (Mexikó hangja) címen, melynek műsorvezetője Mark Tacher, egyik zsűritagja/mentora pedig Lucero lesz. Korábban Thalíára is gondoltak ennek a posztnak a kapcsán, ő azonban magánéleti gondjaira hivatkozva elhárította a felkérést. Egy másik mentor lehet Alejandro Sanz is.
  • A mexikói Nickelodeon idén is megrendezi a Kids’ Choice Awards nevezetű díjátadóját, ahol a fiatalok szavazhatnak kedvenc sztárjaikra és tévéműsoraikra, a telenovellákat ezúttal a varázslós tematikájú Grachi, az énekes-táncos Suena conmigo és a Teresa képviseli.
  • Film készülhet a La reina del sur történetéből, ugyanis Alejandro González Iñárritunak, a Babel és a 21 gramm rendezőjének megtetszett a sztori, és már össze is ült Arturo Pérez-Revertével, hogy a részletekről tárgyaljanak. Elképzelhető, hogy ismét Kate del Castillo játssza a főszerepet, de ha minden összejön, akár Catherine Zeta-Jones is bújhat Teresa Mendoza bőrébe.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La que no Podía Amar” – két rejtélyes teaser Logóevolúció: Miss XV

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum