Hírek – 2011. július 1.

2011/07/01 at 01:45 Hozzászólás

  • A la luz del ángel: a fenti képen Carla Estrada (a szőke nő bőrkabátban) pózol új sorozatának íróival, Cuauhtémoc Blancóval és María del Carmen Penával (bal oldalon), valamint a sorozat alapjául szolgáló könyv szerzőjével, Kathryn S. Blair-rel (az idősebbik szőke hölgy), mégpedig nem is akárhol: a háttében a leendő főhősnő, Antonieta Rivas Mercado eredeti szülőháza. (A Carla balján mosolygó nőciről lövésem sincs, ki lehet.)  Az elmúlt napokban rendesen beindult az Estrada-premiereket menetrendszerűen megelőző, megkérdőjelezhető hitelességű casting-híradó, eszerint Cecilia Suárez még nem mondott se igent, se nemet a felkínált szerepre, addig is Ana de la Reguera, Patricia NavidadAlejandra Barros illetve a castingra elhívott, de eddig ott még meg nem jelent Yadhira Carrillo is ringbe szállhatnak Antonieta szerepéért. A lehetséges férfi főhősök között új belépő Cristian de la Fuente. Az egyedüli biztos újdonságnak az tűnik, hogy Marjorie de Sousa játszhatná el a főhősnő lánytestvérét (oldalt őt csodálhatjuk meg), ami nem is lenne baj, ha nem lenne venezuelai (mi magyarok is elsősorban a Zone Romanticáról ismerhetjük), így a hír elsősorban emiatt váltott ki hőbörgést a nacionalistább fórumozók között.
  • A Dos hogares szerdai része 19.3 pontos nézettséget ért el, ám mivel kiderült, hogy a keddi 17.7-es szám csak a kereskedelmileg fontos korosztályra vonatkozott, és a teljes nézettség 20.3 pont volt, a szerdai eredmény sajnos újabb süllyedést mutat. Jó hír viszont, hogy a Rafaela a finálé közeledtével erőre kapott, ugyanezen a napon 14.2 százalékos adatot hozott, aminél eddig talán magasabb eredménye nem is nagyon volt.
  • En los cuernos del amor: bizony, már Carlos Moreno új novellájának is van munkacíme, melyet a La que no podía amar helyére terveznek, jelentése pedig a meglehetősen bizarr “A szerelem szarvai közt”. Remélem ez nem valami tehenes tematikára akar utalni. A főhősök terén nincs változás, Silvia Navarro és Cristian Meier a legesélyesebbek, utóbbira egyébként az Azteca Caminho das Indias és a kolumbiai Caracol Primera dama-remake-jének stábja is le akar csapni, jó neki, hogy válogathat.
  • Angelique Boyer-t is elcsábíthatja a Telemundo: a Teresa szép főhősnőjének főszerepet ígérnek a miami stúdiónál, a legfrissebb pletykák szerint a María Mercedes / Inocente de ti történetét dolgoznák fel vele, ám ezt fenntartással kell kezelni, ugyanis a Telemundo csak nagy ritkán nyúl televisás alapanyaghoz (a kevés kivétel egyike a Marina), legalábbis kevesebbszer, mint ahányszor ezt megszellőztetik.
  • Több ex-televisás sztár is visszatérhet az Univisión és a Venevisión jövőre készülő legújabb telenovellájában, mely a Vivir enamorada (Szerelemben élni) munkacímet viseli, és melyben Marlene Favela alakíthatná a főszerepet, ha egyik – nemrég emlegetett – televisás szerepajánlat sem tetszik neki. Rafael Novoa lehet a férfi főhős, és a szereposztásban lesz Luis José Santander, Gabriela Rivero és Susana Dosamantes is. Az író ugyanaz az Alberto Gómez lesz, aki többek között a Vadmacskát és A szerelem tengerét is megálmodta.
  • A napokban három tavalyi Televisa-novellát, a Llena de amort, a Teresát és a Para volver a amart is piacra dobják a tengerentúlon DVD-formában, szerencsére a gyártó folytatja a jó szokását, hogy sikertől függetlenül igyekszik a legtöbb produkciót kiadni vágott verzióban.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Időtlen szerelem – bakik! Retró: Siempre te Amaré (Sebzett szívek)

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum