Hírek – 2011. június 29.

2011/06/29 at 21:07 Hozzászólás

  • Siralmas nézettségi zuhanórepüléssel indított a Dos hogares: már az egyébként sem túl korrekt 23.6 pontos első epizódot is sorra hagyták ott a nézők a részadatok szerint, a keddi részre pedig csak 17.7 százalékuk maradt a tévé előtt, Larrosa sorozatát az Una familia con suerte (19.7), de még a La fuerza del destino (18.7) is maga mögé utasította. A fórumozó nézők és Álvaro Cueva kritikája is elsősorban amiatt ekézik a novellát, hogy nem volt képes bevezető részeiben egyértelműsíteni, hogy komolyan vehető, klasszikus teleregénnyel van-e dolga a nézőnek, vagy a Larrosától megszokott közönségességbe hajló komédiázással. A közmegítélés által egyszerűen csak unalmasnak kikiáltott első részekben felvázolt történet – Cueva szerint – maximum egy másfél órás film alapanyaga lehetne, de nem telenovelláé, a rossz dramaturgia miatt pedig a nézők sem tudnak érthető módon mit kezdeni ezzel a felütéssel. A dolog azért is kínos, mert a sorozat láthatóan még a Triunfo del amor nézőit sem tudta megtartani, úgyhogy Larrosának sürgősen cselekednie kell. Bár még érdemes várni pár napot (hetet?), hogy az első kiütés után lábra tud-e állni a sorozat, de ha hihetünk az ominózus producer-értekezlet döntéseinek, ha a novella tartósan nem marad 24 pont fölött, kíméletlenül elkaszálják. Kérdés, hogy lesz-e ehhez mersze a felsővezetésnek, és ha így történik, akkor mi lépne a helyébe. Annyi biztos, hogy izgalmas időszak vár ránk.
  • A la luz del ángel: egyre valószínűbb, hogy Fernando Colungát nem látjuk majd viszont Estrada sorozatában az év végén, mivel nem jutottak megegyezésre a producernővel, Eduardo Yanez és Adela Noriega neve azonban még mindig az esélyesek között van. Felmerült az is, hogy Estrada a Televisához visszaédesgetni kívánt Mario Cimarrót akarná férfi főhősnek, ám belső infók szerint vele sem beszélt egyelőre a szerepajánlatról. Sajnos a castingok zárt ajtók mögött zajnalak, így továbbra is csak találgatni tudunk.
  • Carlos Moreno sem akar Mario Cimarróval dolgozni, legalábbis legutóbbi twitter-üzeneteiből ez derül ki, Silvia Navarróval kapcsolatban azonban megerősítette, hogy ő a legerősebb jelölt a De pura sangre főszerepére, és hozzá Mariónál valamilyen “nagyobb” színészt szeretne választani. Kérdés, hogy ezt életkorra, hírnévre, színészi kvalitásokra vagy más egyébre értette-e.
  • Esperanza del corazón: kiderült, hogy Alejandra Ávalos (Sonadoras) negatív szereplő lesz, aki pokollá fogja tenni lánya (Samadhi) életét és azon túl, hogy látványosan többet törődik a lány húgával (Mariana Botas), eltiltja legnagyobb szenvedélyétől, a tánctól is.
  • Mégsem a Fuego en la sangrét, hanem az Alboradát ismétlik meg a 12:00-s sávban jövő hétfőtől a Canal de las Estrellason, a spekulációk szerint azért, mert a Soy tu duena főhőspárosa jelenleg kelendőbb lenne, mások szerint ez azt irányozza elő, hogy a Fuego en la sangre főhőseinek (Adela Noriega és Eduardo Yanez) visszatérésére reális esély van a főműsoridőben.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Esperanza del Corazón” – az első promó Rosalinda – július 19-től a Story4 műsorán!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum