Hírek – 2011. június 26.

2011/06/26 at 09:39 Hozzászólás

  • A fenti képen is látható, hogy már javában forgatják a La que no podía amar promóvideóit, itt éppen Ana Brenda (Ana Paola) és José Ron (Gustavo), a leendő főhősök támasztják a korlátot valahol Cuernavacában. Rajtuk kívül egyébként már a főgonoszok sorozatbeli neve is kiderült: Jorge Salinas játssza majd Rogeliót, a  főhősnő tolószékes “kényszerférjét”, aki a szeretethiány miatt igazi érzelmi analfabéta lesz, Susana González pedig az ő testvérét, a szenvedélyes és rögeszmés Cynthiát. A sorozat egyik legizgalmasabb karakterét, Rogelio szeretőjét, Yadirát Mar Contreras fogja alakítani. Időközben tovább bővült a szereposztás: a novellához csatlakozik María Sorté és Ignacio López Tarso is.
  • Felröppent az a hír, hogy bár a Mar de amor sztárja, Mario Cimarro a sorozat forgatásának befejezésekor alaposan összerúgta a port mexikói munkaadóival, hamarosan ismét megjelenhet a Televisa háza táján, ugyanis az ő neve is felmerült mint lehetséges főhősjelölt Carlos Moreno De pura sangre-remake-jében, ahol Silvia Navarróval alkothatna egy párt. Tény, hogy a nemzetközi eladásokon ez a párosítás sokat lendítene, csakhogy előbb még el kellene ásni a csatabárdot a színésszel, akit még mindig nem lát szívesen a producerek többsége Mexikóban.
  • Rövidesen megkezdődnek a Miss XV, Pedro Damián új novellájának felvételei, ugyanis a sorozatot már októberben el kívánják indítani a Canal 5 adón, így a következő hetekben lehet számítani a végleges szereposztás napvilágra kerülésére is.
  • A Primera dama, Roberto Gómez Fernández új sorozata azonban csak 2012-ben kerülhet képernyőre, legalábbis a legújabb hírek szerint jövő márciusban kezdenének csak bele az előkészületekbe. Ez viszont jó hír lehet Maite Perroni rajongóinak, hiszen addigra a színésznő kipihenheti magát, és nagyobb eséllyel vállalhatja el a neki felkínált főszerepet.
  • Úgy néz ki, Nathalie Lartilleux a Rafaela bukása után sem áll le, a hírek szerint már ő is következő produkcióján töri az agyát, amely meglepetésre ezúttal nem egy Delia Fiallo-, hanem egy María Zarattini-történet feldolgozása lenne, az 1980-as Al rojo vivóé, melyet 2000-ben Ernesto Alonso is feldolgozott már El precio de tu amor címen Eugenia Cauduro és Eduardo Santamarina főszereplésével, és amely egy gazdag lány és egy szegény szerelő románcáról szól.
  • Juan Osorio szeretné, ha Kate del Castillo cameózna egyet az Una familia con suertében, tekintve hogy a La reina del sur hatalmas nézettségi sikernek bizonyult Mexikóban is.
  • Az optimista várakozások szerint a holnap startoló Dos hogares-t legalább hatvan országban fogják értékesíteni.
  • A Televisa aktuális novellái továbbra sem hozzák a várt eredményeket, így nem meglepő, hogy a Canal de las estrellason július 4-től a déli idősávban megismétlik Salvador Mejía utolsó sikersorozatát, a Fuego en la sangrét Adela Noriegával és Eduardo Yanezzel.
  • Thalía szombaton egy New York-i kórházban életet adott második gyermekének, a baba kisfiú, mindketten jól vannak.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Dos Hogares” – holnap premier “Ángela” – magyar dalszöveg és letöltés

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum