Hírek – 2011. június 20.

2011/06/20 at 21:01 Hozzászólás

 • Luz de ángel: vagyis magyarul Angyali fény, ez Carla Estrada idén év végére várható regényadaptációjának legújabb lehetséges címváltozata, melynek főszereplére jelenleg a képen is látható Cecilia Suárez a legesélyesebb, akit elsősorban a Cinemax-on vetített Capadocia, illetve a Gyilkos nők Ana, corrosiva című részéből ismerhettek. Suárez azért is lenne jó választás, mert azon túl, hogy remek színésznő, a telenovellák világában kevésbé elhasznált “arc’, mint azonos korú pályatársai, így talán még hitelesebben állna helyt a történelmi alak, Antonieta Rivas Mercado szerepében, akire nem mellesleg még hasonlít is. Rajta kívül továbbra is forgalomban van a szerepre Adela Noriega, Silvia Navarro, Ana de la Reguera sőt Angelique Boyer neve is, utóbbi viszont akár főgonoszként is visszatérhet a novellában. Időközben szépen bővült a további szereposztás is lehetséges nevekkel: Alejandro Camachóval például már elég jól haladnak a tárgyalások, de nagy az esély rá, hogy a sorozatban lesz Enrique Rocha, Nuria Bages, María Sorté, Joaquín Cordero és Zuria Vega is. A főbb férfi karakterek szerepét illetően Fernando Colunga és Sebastián Rulli mellett Mark Tacher (Triunfo del amor) rúghat még labdába, akit többször is láttak megfordulni Estrada irodájában.
 • Triunfo del amor: vasárnap ér véget Salvador Mejía telenovellája, ehhez képest a nézettségi adatok még az utolsó részekben is ritkán mennek 25 pont fölé, sajnos a sorozat nem igazán tudott szépíteni a végére sem. Mejía nyilatkozatai szerint egyébként a fináléban az előző verzióktól eltérő, eredeti befejezést láthatunk majd, főként a főgonoszok büntetését illetően számíthatunk újdonságra.
 • De pura sangre: Carlos Moreno és Silvia Navarro is elég elszántnak mutatkoznak abban a kérdésben, hogy a színésznő játssza a producer következő novellájának főszerepét, ahol partnere William Levy vagy a perui Cristian Meier is lehet. Ezenkívül nagy az esély rá, hogy a produkcióban Guy Ecker (La mentira) is szerepet vállaljon, aki már állítólag a Cuando me enamoro prezentációján ígéretet tett erre a producernek, és akit a nézők is szívesen látnának viszont, mondjuk a főgonosz szerepében. A történetről itt már írtam, a sorozat a La que no podía amart fogja váltani jövőre.
 • Primera dama: Roberto Gómez Fernández is hamarosan belefog egy új sorozatba, melyről szintén egyre több infó kerül napvilágra. Kiderült például, hogy Maite Perronit látták együtt vacsorázni a producerrel, és nem kizárt, hogy a színésznő mégiscsak elvállalja a neki szánt főszerepet a sorozatban, annál is inkább, hogy a másik nagy esélyest, Claudia Alvarezt inkább egy mellékszerepben szeretné “ellőni” a producer. Rajtuk kívül a novellában lehet férfi főhősként a kolumbiai Michel Brown vagy Aarón Díaz, egy idősebb férfi szerepre itt is Alejandro Camachót szeretnék megszerezni, és felesége, Rebecca Jones is esélyes egy negatív szerepre. A sorozatot a 22:00-s sávba tervezik, így valószínű, hogy komoly és minőségi alkotásra számíthatunk.
 • Marlene Favela jelenleg ugyan a Telemundónál forgat, de valószínű, hogy az év végén ismét visszatér a Televisához, a gyártó ugyanis egy negatív szereppel várja a fentebb említett De pura sangre vagy a Primera dama valamelyikében.
 • A héten dől el, hogy mikor kezdődhet az Una sombra entre los dos, Angelli Nesma Canaveral de pasiones-remake-jének forgatása, a dátum elsősorban attól függ, meghosszabbítják-e az Una familia con suertét, melynek helyére az új novellát szánják. A jelenlegi állás szerint leghamarabb októberben kezdődhetnének meg a felvételek, a főhősök szerepére Altair Jarabo és Sebastián Zurita a legesélyesebb. Az is kiderült, hogy Sebastián Rulli és Aracely Arámbula is a novellában lehetnek, csak épp nem főhősként: ők játszanák ugyanis Zurita karakterének apját ill. Jarabo édesanyját, akik az első epizódokban meghalnak egy autóbalesetben, és akiknek a halála elindítja a bonyodalmakat.
 • Miss XV: kiderült, hogy a Quinceanera-remake – hasonlóan a Suena conmigo c. tavalyi juvenil novellához – a Nickelodeon és a Televisa koprodukciójában fog készülni, és a Canal 5-n tervezik bemutatni még idén, a 16:00-s sávban. A három főszerepre a legesélyesebbek továbbra is Paulina Goto, Danna Paola és Natasha Dupeyrón, a főgonosz szerepét pedig Armando Araizának szánják, aki nemsokára az Una familia con suertében is feltűnik egy epizódszerepben.
 • A La fuerza del destinóban pedig Mónica Miguel, a színésznő-rendező vállalt egy rövidke vendégszerepet.
 • Az Esperanza del corazón főcímdalát a főhősnő, Bianca Marroquín adja majd elő, és az is kiderült, hogy a történet fiatal főszereplője Mane de la Parra oldalán Thelma Madrigal, a Para volver a amar üdvöskéje lesz.
 • Úgy néz ki, Pedro Torres fog közreműködni a La que no podía amar főcímének elkészítésében, ahogyan José Alberto Castro tavalyi novellája, a Teresa esetében is tette, a főcímdalt pedig Cristian Castro, a producer unokaöccse énekelheti el.
 • A Rafaela július 15-én, pénteki napon fejeződik be, tehát nem kapja meg a mostanában divatos vasárnapi finálé lehetőségét. Július 18-tól az Esperanza del corazón lesz látható a helyén a 16:00-s sávban.
 • Valószínű, hogy – bár korábban három sorozatra írt alá – Gabriela Spanic az Emperatriz befejeztével újra gyártót vált, ugyanis abszolút nincs megelégedve az Aztecánál folyó folyamatos kavarásokkal és a profizmus hiányával.
 • Az Azteca a pletykák szerint két olyan sorozatot is feldolgozna, melyek itthon már nagy sikert értek el. Az egyik a La mujer de Judas (Júdás asszonya), melynek a jogai ezek szerint a korábbi hírekkel ellentétben mégis az Aztecához kerültek, és melynek remake-jét a Cielo rojo után tervezik műsorra tűzni. A másik pedig a Caminho das Indias (India – Álmok útján), melyből amerikai típusú szériát forgatnának, és mely produkcióban ha színésznőként nem is, de producerként bemutatkoznat Barbara Mori is.  A főszerepeket a régóta hiányolt  Yadhira Carrillónak és a Dél királynője sztárjának, Iván Sáncheznek szánják.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Dos Hogares” – két új promó “Esperanza del Corazón” – az első teaser

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum