Hírek – 2011. június 13. (UPDATE)

2011/06/13 at 21:18 Hozzászólás

  • La que no podía amar: a ma reggel készült videón látható, amint José Alberto Castro és stábja részt vesz a Monte calvario-remake sikere érdekében tartott misén, melynek most már végleges címe is van, mégpedig a legelső munkacím egy kis változtatással, jelentése magyarul: A nő, aki nem tudott szeretni. A főhősnő személye is biztossá vált: Ana Brenda Contrerasról van szó, aki maga is megerősítette szereplését a sorozatban, partnere pedig egykori Juro que te amo-beli párja, José Ron lesz, sorozatbeli neve pedig Ana Paola. További biztos szereplők: Jorge Salinas, Susana González, Fabián Robles, Julián Gil, Ana Bertha Espín, Paty Díaz, Mar Contreras, Ingrid Martz, Maty Huitrón és Ana Martín, a lista tovább bővülhet, ahogyan érkeznek a friss hírek. Az is kiderült, hogy a novellát Salvador Garcini (a Soy tu duena direktora) rendezi majd, Delia Fiallo eredeti rádiójátékát pedig Ximena Suáraz (Rubí, Teresa) dolgozza át. A forgatás holnap kezdődik, a történet Chiapas államban fog játszódni, premier augusztus 1-jén 19:00-kor, egyelőre 150 résszel kell számolni.
  • César Évora – noha elmondása szerint még semmit nem tud leendő karakteréről – megerősítette szereplését Carla Estrada új novellájában, mely egyelőre az Ángel de luna munkacímet viseli. Közben kiderült, hogy Fernando Colungával és Eduardo Yanezzel is folynak tárgyalások a sorozat főbb férfi karaktereiről (itt feleleveníthetitek az eredeti alapsztorit), előbbinek José Vasconcelos, a hősnő utolsó szerelmének szerepét szánják, utóbbinak pedig Manuel Rodriguezét, aki iránt Antonieta egész életében plátói szerelmet érzett. Mindkét férfi létező történelmi figura volt, Yanez azonban nem akarja elvállalni a szerepet, az értesülések szerint azért, mert Rodriguez nyíltan vállalta homoszexualitását.  Egy másik központi férfi szerepre biztosnak tűnik Luis José Santander neve. Emellett olyan hírek is felröppentek, miszerint a történetben egy negatív szerep várna Azela Robinsonra is, valószínűleg Manuel Rodriguez ledér feleségéé. Végül a főhősnő szerepére jelenleg leginkább esélyes színésznő neve: Zuria Vega, akit manapság minden készülő novella castingjain látni lehet.
  • Lucero Suárez új novellája, az Amorcito corazón augusztus 22-én veszi kezdetét a 18:00-s sávban.
  • Nicandro Díaz, aki Carla Estrada után következne a főműsoridőben, állítólag két feldolgozásra váró történet között vacillál: az egyik az Argentínában jelenleg is futó, jellegében A bátor Juan atyára emlékeztető, spirituális elemeket is tartalmazó Herederos de una venganza, ahol egy börtönviselt nő és egy, a menyasszonya haláláért bosszút állni kívánó férfi szeret egymásba, a másik pedig a kolumbiai La dama de Troya, ahol a zárkózott és nyers jellemű főhősnő pont annak a férfinak a fiába szeret bele, aki megölte a férjét, elvette a földjeit és megerőszakolta őt.
  • Alicia Machado otthagyhatja az Una familia con suertét: a színésznő számos konfliktus okozója volt az elmúlt hetekben, a sminkeseken kívül Daniela Castróval és Alejandra Guzmánnal is összeakasztotta a bajszát, utóbbit annyira megváratta egy jelenet forgatása előtt, hogy a színész-énekesnő maga kereste fel Juan Osoriót, hogy rúgja ki Machadót.
  • Jelenleg két színésznőnek van komoly esélye, hogy eljátsszák Roberto Gómez Fernández új sorozatában, a Primera damában Mexikó törtető elnökfeleségének szerepét: az Aztecától nemrég átigazolt Claudia Alvarez, a másikuk Maite Perroni, bár utóbbi nemrég azt nyilatkozta, a Triunfo del amor végeztével inkább pihenni szeretne, még ha ebben a szerepben egy új arcát is mutathatja meg.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Dos Hogares” – Goyri és Adame promója “Dos Hogares” – kedvcsináló trailer

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum