Hírek – 2011. június 10.

2011/06/10 at 01:07 Hozzászólás

  • Minden jel arra mutat, hogy Ana Brenda (Sortilegio) lesz az a szerencsés színésznő, aki – miután Zuria Vegát és Ariadne Díazt is lemosta a színről a válogatásokon, Eiza González pedig a korkülönbség miatt visszalépett – eljátszhatja José Alberto Castro Monte calvario-remake-jének főszerepét José Ron (Cuando me enamoro) oldalán: ez pedig azt jelentené, hogy a két fiatal a 2008-as Juro que te amo után ismét közösen térne vissza mint egy 19:00-s sorozat főszereplő-párosa. A hivatalos megerősítésre ugyan még várni kell, de körülbelül 90%, hogy Ana Brendáé a szerep, persze már most megjelentek az első negatív vélemények, miszerint nem valami szerencsés a nem túlzottan sikeres Juro que te amo főhőseit ismét összeereszteni, mások viszont bíznak a karakteres főgonoszok, Jorge Salinas és Susana González erejében, és abban, hogy a producer kijelentette: az alaptörténeten túl jelentősen el fognak térni a két eredeti (a Monte calvario és későbbi újrája, a Te sigo amando) sztorijától, sok lesz az új bonyodalom és új karakter. A novella castingjai még tartanak, időközben a főgonosz (Salinas) bolond anyjának szerepére is találtak színésznőt, aki nem más, mint Maty Huitrón (El privilegio de amar), Carla Estrada édesanyja. Lejjebb egy videót is találtok a válogatásokról. A sorozat sokadik, éppen aktuális munkacíme: La soledad (A magány).
  • Esperanza del corazón: úgy néz ki, ez lesz a végleges, a kreativitás legkisebb jelét sem mutató címe Luis de Llano új, eredeti novellájának (jelentése: A szív reménysége/Reménykedő szív), amelyet már a múlt szombat óta forgatnak Puerto Vallartában, és melyet a Rafaela helyén szándékoznak elindítani július 18-án. Már az első képeket is elkészítették a szereposztás egy részéről, a  blog facebook-profilján linket is találtok a galériához! Az is kiderült, hogy a történetben Lucía Méndez egy divatház főnöknőjét, Lucrecia Duprit játssza majd, és szerepük szerint az ő gyerekei lesznek Marisol del Olmo ill. Agustín Arana.
  • Ángel de luna: felsővezetői nyomásra mégiscsak zöld utat kapott Carla Estrada kosztümös regényfeldolgozása, a producernő ma kezdte meg népes írói gárdája és segédproducerei társaságában a szereplőválogatásokat Los Angelesben, a képen az egyetlen színész, akit fel véltem fedezni, az Luis José Santander. Természetesen megkezdődtek máris a spekulációk a leendő főhősök személyét illetően, így elméletileg Adela Noriega, Lucero, Silvia Navarro és Fernando Colunga neve is újra a kalapban van. Rajtuk kívül a producernő Alejandro Camachót, Rebecca Jones-t és Helena Rojót is nagyon szeretné a produkcióban tudni, ahol ezidáig az egyetlen biztos név továbbra is César Évoráé.
  • Dos hogares: Emilio Larrosa tőle szokatlan módon kijelentette, hogy története komolyságához méltóan rövid lesz, 100 részesre tervezik, azaz már novemberben kifutna. Ez azt is jelenti, hogy Estradának legkésőbb augusztusban meg kell kezdenie az Ángel de luna felvételeit, hogy ősszel képernyőre kerülhessen az új sorozat.
  • Una sombra entre los dos: Angelli Nesma Canaveral de pasiones-feldolgozását illetően a hírforrások ismét visszatáncoltak Altair Jarabóhoz, mint lehetséges főhősnőhöz, a színésznő hosszú ideje óta első pozitív szerepét játszhatná el Sebastián Zurita oldalán.
  • Miss XV: az immár Pedro Damián kezei alatt futó produkcióról kiderült, hogy leghamarabb 2012-ben mutathatják be, ami arra enged következtetni, hogy a 16:00-s sávba szánják az Esperanza del corazón utódjának. Ennek ellenére már ennél a produkciónál is előválogatásokat tartanak: a tizenöt éves főhősnők szerepére esélyesek Danna Paola, Paulina Goto, Eiza González és Natasha Dupeyrón, a fiúknál pedig többek között Eleazar Gómez, és Victoria Ruffo fia, Jorge Eduardo Derbez mérette meg magát.
  • Una familia con suerte: vendégszereplőként a sorozatba érkezik Silvia Pinal (Soy tu duena), aki saját lánya, Alejandra Guzmán anyját alakítja majd a történetben.
  • A Rafaelát a megalázó 13:00-s idősávban mutatják be az amerikai Univisión csatornán.
  • Giselle González, Roberto Gómez Fernández társproducere hosszú évek közös munkája után szeretné önállóan is kipróbálni magát telenovella-producerként, így a közeljövőben elkészítheti első saját sorozatát, és a pletykák szerint kacérkodik egy televisás Dónde está Elisa?-remake gondolatával.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

A “Monte Calvario” castingja Angela & Soñadoras – júniusban a sorozat+-on!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum