Angela & Soñadoras – júniusban a sorozat+-on!

2011/06/10 at 12:57 Hozzászólás

A Sorozat+ folytatja a régi klasszikus televisás sorozatok előbányászását, júniusban ismét két újabb novellával bővül a csatorna kínálata: június 28-tól megint négy Televisa-alkotás fut majd a legfontosabb idősávokban, ugyanis az Onedin család helyén, 18:35-kor újra elindul a Soñadoras – szerelmes álmodozók, melyet nemrég a Cool is ismételt, de biztos vagyok benne, hogy most is sokan kíváncsiak lesznek Jacqueline, Lucía, Julieta és Emilia kalandjaira a gimis évek útvesztőiben, nem is beszélve azokról a Vad szív-rajongókról, akik kíváncsiak, hogy is festett Aracely Arámbula jó tíz évvel dupla főszerepe előtt.

Még nagyobb hír azonban, hogy a csatorna június 27-től az Angela című sorozatot is műsorra tűzi, ráadásul főműsoridőben, 20:15-kor, így azok is megismerkedhetnek ezzel a fantasztikus novellával, akik annak idején, 2002-ben, amikor a tv2 a délelőtti idősávban bemutatta, lemaradtak róla. A Julieta és Az ősforrás íróinak tollából származó történet címszereplője, Angela egy bátor tanárnő, aki édesanyja halálos ágyánál megesküszik neki, hogy bosszút áll Emilia Santillanán, a nőn, aki miatt sosem lehetett boldog. Angela álnéven a gazdag és befolyásos asszony bizalmába férkőzik, ám nemcsak a nő gyanakvásával kell megbirkóznia, hanem a kis bányászváros lakóinak ellenszenvével is, ahol érkezése alaposan felkavarja az indulatokat, és ahol az igaz szerelmet is megismeri a jóképű bányászmérnök, Mariano oldalán.

José Alberto Castro 1998-as sorozatában olyan régi ismerősökkel találkozhatunk, mint Angélica Rivera (Szerelempárlat) és Juan Soler (Időtlen szerelem), Jacqueline Andere és Ana Martín (A csábítás földjén), valamint Patricia Navidad (Az ősforrás), Joana Benedek (Szeretők és riválisok), Ignacio López Tarso (Esmeralda), Harry Geithner (Zorro), Olivia Bucio (A szerelem nevében) és Juan Peláez (Barátok és szerelmek). Szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatos és rövid történeteket, garantált, hogy az Angela 78 része alatt sem fog unatkozni.

Forrás: tvmustra.hu

Entry filed under: Egyéb. Tags: , .

Hírek – 2011. június 10. “Dos Hogares” – két új promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum