Hírek – 2011. június 6.

2011/06/06 at 13:09 Hozzászólás

  • Amor en pugna: már biztos, hogy Jorge Salinas játssza majd José Alberto Castro történetében a lebénult főgonoszt, így a színész – bár kevés híja volt, hogy ne pártoljon át ő is a konkurenciához – három év után ismét visszatér a Televisa képernyőire. A történetbeli testvérét, azaz a másik főgonoszt Susana González fogja alakítani. Az azonban még sajnos nem derült ki, hogy kinek az életét keserítik majd meg, a legerősebb jelöltek a női főszerepre továbbra is Ariadne Díaz, Zuria Vega és Ana Brenda.
  • Még mindig megy a huzavona Carla Estrada új sorozata körül: bár azt tudni lehet, hogy a producernő már új, eredeti telenovellát rendelt be az íróitól, a sajtóban mégis folyamatosan jönnek a nyilatkozatok az A la sombra del ángelről, melynek legújabb munkacíme Ángel de luna (A hold angyala), és melyet a tervek szerint augusztusban kellene elkezdeni forgatni. A Televisa-vezetőség Carla Estrada és a könyv eredeti írónőjének ellenérzéseivel nem törődve továbbra is ragaszkodna a sorozat elkészültéhez, így amíg ők ki nem mondják a végső nemet, Estrada akarhat akármit. Kíváncsian várom, mi lesz ebből.
  • Marlene Favela (Zorro, Rubí) egy izgalmas szerepben térhet vissza a Televisához, a tárgyalások jelenleg is folynak: a színésznőnek már fel is ajánlottak egy negatív szerepet Amor en pugnában, ezen kívül Roberto Gómez Fernández Primera dama-remake-jének főszerepét is. Utóbbi sorozatról egyébként kiderült, hogy a 22:00-s slotba készül, valószínűleg így próbálják kiengesztelni a producert a szintén ide szánt Para volver a amar méltatlan elrejtéséért a délutáni halálsávban.
  • Una sombra entre los dos: Angelli Nesma Naila Norvinddal szeretné eljátszatni a történetben a minden hájjal megkent Dinorah Faberman-t, jó választás!
  • Al ritmo del amor: kiderült, hogy a férfi főhős, Patricio Borghetti karaktere egy hajdan sikeres rockzenész lesz, aki megunva a hajtós sztáréletet, egy hirtelen ötlettől vezérelve környezetvédő ügyvédnek áll. Alejandra Ávalos karakteréről az az új infó szivárgott ki, hogy Juan Carlos Barreto (Para volver a amar) felesége lesz, ám azt még nem tudni, hogy pozitív vagy negatív szereplő-e. Lucía Méndez párját végül Fernando Allende fogja játszani. Az is kiderült, hogy a történet három generáció szerelmi vívódásairól szól majd, a siker esetén akár egy évig is elhúzódhat és a napokban új címet is fog kapni.
  • A Dos hogares végefőcímében egyedülálló módon egy olyan duett fog felcsendülni, melyet a főhősnő, Anahí és a főgonosz, Laura León adnak majd elő.
  • Angelique Boyer – nagyon okosan – visszakozott a kolumbiai ajánlattól, miszerint ő legyen a Malparida c. argentin telenovella helyi remake-jének főhősnője, a szerepet így végül Ana Lucía Domínguez játszhatja el helyette.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Acapulco szépe – június 20-tól a Prizma Tv-n! “Dos Hogares” – két új promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum