Hírek – 2011. június 3.

2011/06/03 at 17:28 Hozzászólás

  • Hamarosan megkezdődnek Lucero Suárez (Querida enemiga) legújabb sorozatának, az Amorcito corazónnak (Drága szívecském) a felvételei, amely a venezuelai Trapos íntimos feldolgozása lesz. A képen a három főszereplő-páros egyikének tagjai, azaz África Zavala (Cuidado con el ángel) és Daniel Arenas (Teresa) láthatók, az apácajelölt és az öntelt fitness-edző nem mindennapi szerelmi története az egyébként könnyed, komikusnak szánt sorozat egyik legérdekesebb szálának ígérkezik. A másik két központi párt Elizabeth Álvarez (La fea más bella) és Diego Olivera (Triunfo del amor), illetőleg Grettell Valdez (Cuando me enamoro) és Alejandro Ibarra (Las tontas no van al cielo) alkotják majd. További nevek a szereposztásból: Mariana Karr, Patricia Martínez, Diego Amozurrutia, Gaby Mellado, Lis Vega, Silvia Mariscal, Alfonso Iturralde, Rosita Pelayo, Ricardo Margaleff, Miguel Ángel Biagio és a főgonoszt játszó Fabiola Campomanes. A forgatás egész pontosan június 13-án indul a fővárosban, valamint lesznek külső helyszíni felvételek Querétaro államban és Acapulcóban is. A novella augusztus 15-én váltja a Ni contigo ni sin ti-t a 18:00-s idősávban, a sztoriról bővebb infót itt találtok.
  • A héten José Alberto Castrónak is ki kell terítenie a lapjait, ugyanis az ő Monte calvario-remake-jének már augusztus 1-jén el kell indulnia a La fuerza del destino helyén. A projekt egyébkén ismét újabb munkacímet kapott, most Amor en pugna néven fut, ami magyarul kb. annyit tesz: Szerelmi harc, Szerelemháború vagy A szerelem harcban áll. Susana González neve már biztos a sorozatban, ő a női főgonoszt alakítja majd, és Jorge Salinas is nagyon közel van a férfi főgonosz szerepéhez. Biztossá vált az is, hogy a férfi főhős a Cuando me enamoro Matías-a, José Ron lesz, partnernőjéről azonban még mindig nem hullt le a lepel: a korábban biztos befutónak vélt Eiza González a producerek szerint José Ron és Jorge Salinas mellé is túl fiatal még, így Castro foggal-körömmel küzd Angelli Nesmával, hogy megkaparinthassa a szerepre Ariadne Díazt, aki még mindig a két novella főszerepe között őrlődik.
  • Una sombra entre los dos: amennyiben Ariadne mégis Castro novelláját választja, Angellinek arra az esetre Aracely Arámbula a titkos aduja, ugyanis már többször is beszélt a színésznő testvérével és egyben menedzserével, aki szerint Aracely-t nagyon érdekelné a Canaveral de pasiones-remake női főszerepe. Az eddigi egyetlen biztos szereplő a sorozatban eddig Sebastián Zurita, ő azonban valószínűleg túl fiatal lenne Aracely-hez, így nagy az esély rá, hogy itt is komoly változásokra lehet számítani. Ennek a novellának a forgatása novemberben kezdődhet meg leghamarabb, és a 20:00-s sávban mutatnák be valamikor az év végén vagy a jövő év elején.
  • Jegelik Carla Estrada kosztümös sorozatát, legalábbis a jelenlegi állás szerint úgy néz ki, a vezetőség nyomása ellenére Estrada nem akarja leforgatni az A la sombra del ángel telenovella-verzióját. Mindezek helyett a producernő a könyvet adaptáló írók, azaz Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Pena új, eredeti sztoriját vinné inkább képernyőre, azaz megismétlődhet a tíz évvel ezelőtti El manantial sikertörténete, aminek én felettébb örülök. Annak már kevésbé, hogy ha így lesz, nagy az esély rá, hogy Estrada szeretné ismét Fernando Colungát vagy Eduardo Yanezt a főműsoridőben foglalkoztatni. Ha azonban meg meri lépni, hogy az említett színészeket egy koruknak megfelelő szerepben hozza vissza, az akár egy új korszak hajnala  is lehet a mexikói telenovellák történetében.
  • Írócsere az Una familia con suertében: mivel a La fuerza del destino estéről estére megveri Juan Osorio sorozatát, a producer úgy döntött, radikális változtatásokra lesz szükség a történetben, így kirúgta Marcia del Ríót, a novella vezető íróját, és a helyére ültette Nora Alemánt, akinek korábban többek között a La mentirát is köszönhettük.
  • Fernando Allende, César Évora és René Casados közül kerülhet ki Lucía Méndez partnere az Al ritmo del corazónban. Luis de Llano emellett Saúl Lisazóval is tárgyal egy esetleges visszatérésről új sorozatában, szintén a fenti szerepben.
  • A Televisa két argentin telenovella feldolgozásának jogait is megvásárolta: a Valientesről és a jelenleg is vetített Herederos de una venganzáról van szó, így a jövőben ezekből is várhatók mexikói verziók.
  • Több, mint 17%-os ratinggel, a Telemundo fennállásának eddigi legjobb eredményével köszönt el hétfőn a La reina del sur az amerikai nézőktől, a felmérések szerint az utolsó epizódot több, mint 4,2 millióan látták az Egyesült Államokban.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La Fuerza del Destino” – hamarosan a Story4-en! Titkok és szerelmek – június 13-tól a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum