Hírek – 2011. május 29.

2011/05/29 at 19:44 Hozzászólás

  • Al ritmo del corazón: megjelent egy véglegesnek mondott szereplőlista Luis de Llano zenés sorozatáról, eszerint a novellában lesz Bianca Marroquín, Patricio Borghetti, Lucía Méndez, Agustín Arana, Lisardo, Juan Carlos Barreto, Fernando Allende, Mane de la Parra, Martha Julia, Gloria Aura, Marisol del Olmo, Julissa és visszatér a tévéképernyőkről régóta hiányolt Alejandra Avalos is, a Sonadoras Fernandája (a képen). Az is kiderült, hogy Lucía Méndez arra vágyik, hogy César Évora vagy Bertín Osborne (az Amor de nadie c. sorozat-beli partnere) játszaná el itteni párját, valamint szeretné énekelni a novella főcímdalát is.
  • Egyre valószínűbb, hogy elkaszálják Carla Estrada könyvadaptációs novellatervét, az A la luz del ángelt. Kiderült, hogy a fő probléma az adaptációval az, hogy két idősíkban játszódik, az egyik a valós történelmi eseményeké, a másik pedig egy jelen idejű, ahol a szereplők felelevenítik a hajdani történetet. Még egy utolsó dobása van a projektnek, de nagyon úgy néz ki, Carlának más sorozat után kell néznie.
  • Amit viszont már valóban elkaszáltak, az Ignacio Sada La zulianita-remake-je, melynek már nem találtak helyet az idei műsorstruktúrában, a jövőben azonban elképzelhető, hogy ismét előveszik.
  • Rossz adatai ellenére – valószínűleg költséghatékonysági megfontolásból – meghosszabbítják a Rafaelát, a sorozat így július elején ér majd véget, az Al ritmo del corazón stábja július 18-i premierre készül a sorozat helyén.
  • No a la soledad: Jorge Aravena (Querida enemiga) is versenybe száll Jorge Salinas-szal a tolószékes főgonosz, Bruno szerepéért José Alberto Castro készülő sorozatában. Egyébként egyre több helyen olvasni, hogy biztosan Eiza Gonzálezé lesz a főszerep, ám ezt egyelőre senki nem erősített meg. Más hírek arról is beszámolnak, hogy Elizabeth Gutiérreznek is biztos szerepe van az egyik készülő Televisa-sorozatban, ám hogy erről a novelláról van-e szó, valamint hogy egyáltalán igaz-e, szintén nem derült még ki.
  • A Teresa kezdeti gyengébb eredményei után az Egyesült Államokban is kezdi beizzítani a nézettség-rakétákat, már csak pár tizedesjegy választja el a főműsoridős Triunfo del amor adataitól.
  • Három év után elválnak Jorge Poza (Rafaela) és Zuria Vega (Mar de amor) útjai, a pár ezt egy közleményben tudatta a sajtóval. A rosszmájú találgatások szerint Zuria El equipo-beli partnere, Alfonso Herrera szerette el a lányt  korábbi kedvesétől.
  • Pénteken váratlanul elhunyt Thalía édesanyja, Yolanda Miranda. Az énekesnő férje kíséretében azonnal Mexikóba repült egy mentőrepülővel, a hagyományos utasszállítást ugyanis nem vehette igénybe, mivel terhessége kilencedik hónapjában jár. A fájdalmas haláleset miatt Thalía nővérének, Ernestina Sodinak a szombatra kitűzött esküvőjét is elhalasztották.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Dos Hogares” – két teaser Rubí, az elbűvölő szörnyeteg – május 31-től ismét az RTL klubon!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum