Hírek – 2011. május 23.

2011/05/23 at 23:54 Hozzászólás

 • A la luz del ángel: megvan Carla Estrada új kosztümös telenovellájának első biztos szereplője, aki nem más, mint César Évora – a kubai színész a 2001-es El manantial óta nem dolgozott a producerrel, az év végén azonban csatlakozik a regényadaptáció forgatásához, hiszen addigra már a Triunfo del amor-beli vendégszereplése is bőven véget ér.
 • Al ritmo del amor: Luis de Llano juvenil sorozatában is vannak már fix nevek – a felnőtt szerelmi szál férfi főszereplője Patricio Borghetti (Rebelde, Cuidado con el ángel, Teresa) lesz, mellette valószínűleg gonoszat fog játszani Agustín Arana, az ő szintén gonosz édesanyját pedig Lucía Méndez alakítja majd. Az idősebb generációból Julissa és Juan Carlos Barreto, a fiatalok között Carlos és Alejandro Speitzer, valamint Jesús Zavala neve biztos eddig. Érdekesség, hogy Jorge Aravenát is a végső nevek között emlegetik, pedig korábban Lucero Suárez sorozatában nem vállalta el a neki felajánlott mellékszerepet. Patricia Navidad viszont egyéb teendőire hivatkozva visszalépett, pedig neki szintén egy fontos karaktert szántak a novellában.
 • No a la soledad: már ezen az új munkacímen fut José Alberto Castro Monte calvario-remake-je, legmagyarosabb fordítása pedig: Mondj nemet a magányra! A legújabb hírek szerint Susana Gonzáleznek még mindig esélye van a sorozat főszerepére is, belső infók szerint azonban ez csak mese, Susana már szinte biztos, hogy a főgonoszt játszhatja el, csak amíg nincs meg a végleges főszereplőnő, kell a sajtóvisszhang.
 • Miss XV: helyesnek bizonyultak a találgatások, Pedro Damián lesz végül az, aki tető alá hozza a hányattatott sorsú Quinceanera-remake-et (hihetetlen, hogy már tavaly február óta tologatják, itt meg egy félkész trailer a végül elkaszált Roberto Hernández-verzióból, ha még nem mutattam volna), és mivel az eredeti főhősnő, Danna Paola valószínűleg az Al ritmo del amor gárdáját fogja erősíteni, a főszerep Paulina Goto, a Nina de mi corazón üdvöskéjének ölébe hullhat, aki idén a legjobb fiatal felfedezettnek járó TvyNovelas-díjat is elnyerte. Mivel azonban az év hátralévő részében már lesz egy juvenil tematikájú sorozat a Canal de las Estrellason (szintén a fenti Al ritmo del amor képében), elég valószínű, hogy Pedro Damián ismét a Televisa Canal 5 nevű leánycsatornájára szorul új novellájával, ahogyan történt ez 2007-ben, a Lola… érase una vez esetében is.
 • Ni contigo ni sin ti: vendégszerepet kapott Mapat sorozatában a Cuidado con el ángel Mariana nagyijaként elhíresült Beatriz Aguirre, itt Eduardo Santamarina – ezúttal élő – nagyanyját játssza majd.
 • Una familia con suerte: az egész szereplőgárda aktív részvételével zenei cd készül a novellában elhangzó dalokból, ezt Arath de la Torre közölte a sajtóval. Továbbá arról is beszélt, hogy Salma Hayek (aki egyebek mellett az Ugly Betty producere) továbbra is szeretné az USA-ban remake-elni a sorozatot, Pancho López szerepében pedig Eugenio Derbezt képzeli el, ám mivel egyik amerikai csatorna pilot-tervei között sem szerepelt ez a projekt,  valószínűleg megint csak üres hírverésről van szó.
 • Bárbara Mori (Rubí) sokadjára is kifejtette a sajtónak, hogy bármilyen híresztelések is kapjanak szárnyra, többé nem kíván telenovellában szerepelni.
 • Padlón a Televisa novelláinak nézettsége, ezért a vezetőség drasztikus változásokat helyezett kilátásba: jelenleg egyik sávban sem közelíti meg a most futó telenovellák nézettsége az elvárt szintet, így csökkentik a sorozatok egy epizódra jutó gyártási költségét és történetbeli változtatásokra is lehet számítani. Ezen kívül a tervezett sorozatok költségvetéséből is lefaragnak (ez valószínűleg a kosztümössel készülő Estradának a legnagyobb érvágás), a régi klasszikusokból forgatandó minisorozat-projekt pedig szintén a múlté, hiszen a 22:00-s sávban bemutatott El equipo sem hozza a várt számokat. Egyébként a legrosszabbul a Ni contigo ni sin ti és az Una familia con suerte szerepel, múlt pénteken mindkettőt megelőzte az idősávban előttük vetített sorozat, azaz a Rafaela és a La fuerza del destino. Íme a május 20-i számok (látható, hogy a dolgok az Aztecánál sem állnak túl rózsásan, az Emperatriz nézettsége egyre csökken):

  Triunfo del amor 18.9
  La fuerza del destino 16.0
  Una familia con suerte 15.8

  Entre el amor y el deseo (finálé) 13.2
  Cosas de la vida 12.0
  Rafaela 11.5
  Ni contigo ni sin ti 11.0

  A cada quien su santo 9.2
  Emperatriz 8.8
  Cuando seas mía 7.0
  Lo que callamos las mujeres 6.7

 • Ma este indul az Aztecán a Cielo rojo (Vörös égbolt), Edith González és Mauricio Islas sorozata, itt a trailer.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Dos Hogares” – az első vágóképek Ilyen lesz a “Dos Hogares” főcímdala

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum