Hírek – 2011. május 19.

2011/05/19 at 21:19 Hozzászólás

  • Mexikóban már kapható Sandra Echeverría (Marina) első szólóalbuma, mely a latin albumok eladási listáján az elsők között szerepel, köszönhetően annak, hogy már a rádiók is játsszák Sandra és Marc Anthony duettjét, a La fuerza del destino főcímdalát. Sandra egyébként bevallotta, hogy a dalt élőben képtelen lenne elénekelni, egyes helyeken ugyanis olyan magasra kúszik a dallam, hogy nem marad levegője. A dalhoz már kijött a videoklip is, amint nézhető formátumban is megjelenik valahol, megosztom veletek!
  • María Zarattini írónő kerek-perec megtagadta a La fuerza del destino további meghosszabbítását, így az ezt a novellát váltó José Alberto Castrónak és a La mujer que no sabía amarnak egy hónapon belül már forgatáskész állapotba kell hoznia magát. A legutóbbi casting-hírek szerint a főhősnő szerepére Danna Garcíát és Geraldine Bazánt is meghallgatták, rajtuk kívül pedig Fabián Robles és Tono Mauri is járt a válogatáson. María Rojo és Ana Martín is a szereposztásban lehetnek: előbbi a főhősnő dadájaként, utóbbi pedig a főgonosz bolond édesanyjaként. A gonosz és anyagias nagymama szerepére továbbra is keresik a megfelelő színésznőt.
  • Al ritmo del amor: Luis de Llano zenés sorozatának is megkezdődtek a castingjai, biztos szereplők Danna Paola és Lucía Méndez, Jorge Aravena vagy Agustín Arana játszhatja előbbi édesapját, Patricia Navidadot pedig egy pszichológus szerepében hallgatták meg. A férfi főgonosz René Strickler is lehet. További színészek, akik a válogatón jártak: Juan Carlos Barreto, Gloria Izaguirre, Patricio Borghetti, Stephanie Salas. A sorozat már biztos, hogy a Rafaela végeztével a 16:00-s sávba kerül, ahol korábban Luis de Llano az Atrevete a sonarral is diadalmaskodni tudott.
  • Amoricto corazón: időközben főhőst leltek Lucero Suárez novellájának is, ahol Elizabeth Álvarez párja végül a Triunfo del amor Juan Pablo atyája, Diego Olivera lett, és akinek így nem sok pihenésre lesz ideje a két sorozat forgatása között. Ám mivel Luis de Llano időközben befoglalta a 16:00-s slotot, Suárez nagy valószínűséggel régi megszokott sávját, a 18:00-sat kapja.
  • Ni contigo ni sin ti: ahogy már korábban írtam, az alacsony nézettség miatt előtérbe kerülnek a történetben a gonoszok, így Sabine Moussier, Mauricio Mejía, Ricardo Franco és Brandón Peniche is a tervezettnél maliciózusabb karakterekké válnak a novella új epizódjaiban.
  • Carla Estrada megváltoztatja az A la sombra del ángel (Az angyal árnyékában) c. bestsellerből forgatandó telenovellája címét: a tévés változatot A la luz del ángel (Az angyal fényénél) néven forgatják majd le.
  • Pedro Damián megint önmagát remake-eli: a producer korábban utalt rá, hogy leszokik a fiataloknak szóló sorozatok gyártásáról, most azonban úgy tűnik, mégis inkább feltámasztja halottaiból a befagyasztott Miss XV című projektet, amelyhez több szállal is kötődik: a 1987-es verziónak rendezője, míg a 2000-es remake-nek (Primer amor) a producere volt.
  • Látva a chilei történetek előretörését a latin-amerikai piacon, a Para volver a amarért a tavalyi év legjobb novellájának díját elnyerő Roberto Gómez Fernández is egy chilei történetet készül adaptálni, mégpedig a 2010-es Primera damát (First lady), melyet ugyan a kritika éltetett, nézettségileg nem szerepelt valami jól. A sztoriban egy nagyravágyó de szegény nővel találkozunk, aki mindent megtesz, hogy behálózza Chile elnökét, és így elérje az áhított gazdagságot. A történet érdekessége, hogy egy merénylettel indít az elnök ellen, amikor a főhősnőt már a férfi elkeseredett feleségeként látjuk, és flashback-szerűen ismerjük meg az előzményeket a sorozat későbbi részeiben.
  • Carlos Moreno producer és írónői a legújabb hírek szerint mégsem az Imperio de cristalt, hanem az 1986-os De pura sangre (Telivér) c. Ernesto Alonso-novellát dolgozzák fel, melynek annak idején a legjobb történetért és legjobb rendezésért is odaítélték a TvyNovelas-díjat, és melynek főszereplői Humberto Zurita és Christian Bach voltak (Sebastián Zurita szülei). A sztorit María Zarattini (Sortilegio) jegyzi és egy hatalmas örökség áll a középpontjában, melynek egyedüli örökösének a szép Florenciát hiszik (Bach), míg ki nem derül, hogy a végrendeletbe a titokzatos spanyol férfit, Albertót (Zurita) is belefoglalták. Florenciának van egy végletekig pénzéhes vőlegénye, Leonardo, aki féltve a vagyont, drogkereskedelemmel vádolja meg Albertót, akit letartóztatnak Mexikóba érve, ő pedig feleségül veszi Florenciát. Házasságuk azonban nem boldog, mivel ő impotens, felesége pedig szűz (Zarattini ezt a motívumot később az Alboradában is ellőtte). Időközben Alberto megszökik a börtönből, és álnéven intézőnek jelentkezik Florencia birtokán, mely valójában jogilag az övé, és mivel azt gyanítja, a nő hibájából került börtönbe, rajta kíván bosszút állni, azonban arra egyikük sem számít, hogy egymásba szeretnek. A történetet 1997-ben már egyszer feldolgozta a Televisa La jaula de oro (Aranykalitka) címmel, ennek Edith González és Saúl Lizaso voltak a főhősei, de nem hozta a kívánt eredményeket, és a vártnál hamarabb be is fejezték. Carlos Moreno változata leghamarabb José Alberto Castro novellájának kifutásakor kerülhet adásba a 19:00-s sávban.
  • Talismán (Talizmán): az Eva Luna nagy nézettségi sikereire való tekintettel az Univisión az Upfronts-hét keretein belül bejelentette, hogy újabb saját novellát készítenek, melynek Blanca Soto és Rafael Novoa játsszák majd a főszerepeit, a főgonosz pedig Mariana Seoane is lehet. Az író a miami gagyik ősatyja, Alberto Gómez lesz, a történetben pedig egy gazdag és sikeres nőt ismerhetünk meg, akinek választania kell halottnak hitt első szerelme és új kedvese között.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Hírek – 2011. május 17. “Dos Hogares” – az első vágóképek

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum