Hírek – 2011. május 17.

2011/05/17 at 18:28 Hozzászólás

  • La mujer que no sabía amar: már szinte biztos, hogy José Alberto Castro sorozatának női főszerepét a képen is látható Eiza González játszhatja el, akit a másik nagy esélyes Zuria Vegával szemben a harmadik válogatásra is visszahívtak. Fő ellenlábasa a történetben Susana González lesz, akivel két éve a Mujeres asesinas 2. évadában már összekerültek egy epizódban, ott szintén egy férfin ment a marakodás (itt belekukkanthattok, hogy mutatnak együtt a képernyőn). A korábban lehetséges főhősként emlegetett Jorge Salinas pedig nagy valószínűséggel mégis a tolószékes főgonosz (az eredetiben Sergio Goyri) szerepét kaphatja majd, így az életkorokkal sem lesz probléma, jelenleg is a megfelelő férfi főhőst keresik Eiza mellé, többek között José Ron is szóba jöhet. Még egy biztos szereplő a sztoriban Eleazar Gómez is, aki a főhősnő testvérét játssza majd. A történetet egyébként teljesen átírják, így azok is jó pár új szereplőt és történetszálat kapnak, akikben még élénken él a Te sigo amando emléke. A főcímdalt a jelenlegi tervek szerint a Camila együttes énekelheti el, a forgatások pedig június elején kezdődnek Chiapas államban, ahol a Mi pecado felvételei is folytak.
  • Al ritmo del amor: azaz A szerelem ritmusára, ez lenne Luis de Llano új zenés-táncos sorozatának címe, melyet saját korábbi novelláiból, az Agujetas de color de rosából és a Confidente de secundariából gyúrna össze. Főszereplőnek Danna Paolát szánja, a főgonosz szerepe már biztos, hogy Lucía Méndezé, aki állítólag a halálos ágyán ígérte meg az anyjának, hogy egyszer dolgozik Luis de Llanóval, a férfi főszerepet illetően pedig Luis Lauro és Mane de la Parra neve van forgalomban, mindketten énekesek, utóbbi pedig Maite Perroni jelenlegi kedvese. Luis de Llano és csapata a napokban kezdi meg a forgatások előkészületeit.
  • Amorcito corazón: Lucero Suáreznek viszont már május 9. óta forgatnia kellene, ám mivel Raúl Araiza távozása után még mindig nincsen férfi főhőse a sorozatnak, a produkció jelenleg vesztegel, pedig már főgonoszt is találtak Fabiola Campomanes személyében. A Trapos íntimos remake-je eredetileg a Rafaela után került volna adásba a 16:00-s sávban, de most lehet, hogy a késedelmek miatt a fent említett Al ritmo del amor kerül ide.
  • Dos hogares: Dividida, azaz magyarul kb. Kettéhasadva lesz a címe Anahí új dalának, amelyet a sorozat főcímdalaként is fel fognak használni.
  • Una familia con suerte: újabb epizódszereplő érkezik a sorozatba Laura Flores képében, aki Daniela Castro testvérét alakítja a sztori szerint.
  • Silvia Navarro azt nyilatkozta, hogy a pletykákkal ellentétben Carla Estrada nem kereste meg, hogy felajánlja neki az A la sombra del ángel főszerepét.
  • No me hallo: magyarul Nem lelem magam, ez az Univisión új webnovellájának címe, melynek tegnap volt volt a premierje, és melyben Angélica Vale és Harry Geithner játsszák a főszerepeket. A történet szerint az Angélica által életre keltett Luchita Guerra egy híres énekesnő, aki hirtelen a csőd szélén találja magát, miután férje – aki egyben a menedzsere is – elhagyja. A hét-nyolc perces epizódokat folyamatosan töltik majd fel a netre, az elsőt itt megnézhetitek. A webnovella producere egyébként az a Carlos Sotomayor, aki régebben a Televisánál dolgozott, és akinek korábban volt hasonló projekje a Vidas cruzadas képében, ennek Kate del Castillo és Guy Ecker voltak a főhősei.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Hírek – 2011. május 13. Hírek – 2011. május 19.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum