Hírek – 2011. május 13.

2011/05/13 at 12:59 Hozzászólás

 • Una sombra entre los dos: íme Angelli Nesma Canaveral de pasiones-remake-jének munkacíme, mely valójában ugyanaz, mint az egyik Caridad Bravo Adams-történeté, melyre a ’96-os eredeti épült, és melynek jelentése: Egy árny kettőnk között, utalva ezzel a családi gyűlölködés miatt szétszakított szerelmesekre. Már biztos, hogy az új sorozat férfi főhőse Sebastián Zurita lesz, aki az eredetiben ugyanezt a szereplőt alakította kisfiúkorában, párja pedig Ariadne Díaz lehet, akivel Angelli már a Llena de amorban jó munkakapcsolatot alakított ki, de még Ana Brenda is forgalomban van mint lehetséges főhősnő. A legjobb hír viszont az, hogy a főhős anyjának (az eredetiben Angélica Aragón) szerepét annak az Azela Robinsonnak (a képen) ajánlották fel, aki a Canaveralban a másik fő kavarógépet, Dinorah-t alakította, és akinek egyébként is nagy tapasztalata van a Cuauhtemoc Blanco-féle sorozatokban. Egyébként az is kiderült, hogy az említett író és neje, María del Carmen Pena hatalmas jogdíjakat számítanak fel a történet feldolgozásáért, de ez érthető is, hiszen egyik legnagyobb sikersorozatukról van szó.
 • La mujer que no sabía amar: szinte biztos, hogy José Alberto Castro Monte calvario-feldolgozásának férfi főhőse Jorge Salinas, női főgonosza pedig Susana González lesz, a főszereplőnő kilétére egyelőre nem derült fény, de a legesélyesebbek Eiza González és Zuria Vega, akiket korábban egyfajta juvenil főhősnő-szerepkörben képzeltünk el. A legfrissebb hírek szerint jelenleg Eiza áll nyerésre. Közben felröppentek olyan pletykák is, hogy a producer Barbara Morit és Angelique Boyert győzködi a szerepről, de véleményem szerint ez csak puszta hírverés. Nagy eséllyel a sorozatban lesz a fentieken kívül Julián Gil, María Rojo, Margarita Magana, Agustín Arana és Carlos de la Mota, ők mind jól szerepeltek a válogatásokon, valamint elképzelhető, hogy Ana Martín játszhatja a főhősnő édesanyját, akit a Te sigo amandóban Magda Guzmán alakított. Utóbbit María Rubióval egyetemben pedig arra kérték fel, hogy a főhősnő gonosz nagyanyját játsszák el (aki gyakorlatilag eladja a lányt), ám egészségügyi problémáik miatt egyikük sem vállalta a szerepet, így ez a karakter Jacqueline Andere ölébe is hullhat, ám őt finoman szólva is nehéz elképzelni Ana Martín anyjaként. A forgatások június elején indulnak, a premier a 19:00-s sávba várható és nagy valószínűséggel új címet is kap a novella.
 • A la sombra del ángel: Carla Estrada új sorozatában valószínűleg nem Fernando Colunga játssza majd a főszerepet, mivel negyedszerre már sok lenne neki egy hasonló típusú kosztümös novella, egyes infók szerint viszont azért visszakozott, mert a női főhősre koncentráló történetnek több fontos férfi hőse is lesz, és nem szeretne osztozni a dicsőségben senkivel.  A sorozatba mellesleg Carla több kedvencét is meghívta szereplőnek, így elég valószínű, hogy Fernando Allende és Alejandro Tommasi is játszani fog benne. A telenovella alapjául szolgáló könyv adaptációján jelenleg is dolgozik Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Pena. Az is kiderült, hogy a novella a Televisa egyik felsővezetőjének, Jorge Eduardo Murguíának a kifejezett kérésére készül el.
 • La fuerza del destino: húsz résszel meghosszabbítják Rosy Ocampo sorozatát, noha jelenleg a novella nézettsége egy kicsit gyengélkedik, de úgy tűnik, a Televisa szeretne időt nyerni, míg José Alberto Castro új novellája össze nem áll rendesen. Az mindenesetre szimpatikus, hogy eredetileg ötven résszel nyújtották volna meg a sorozatot, de María Zarattini írónő az asztalra csapott, és csak húszat vállalt be, hogy ne csorbuljon nagyon az eredeti koncepció.
 • Rafaela: a sorozat nézettsége siralmas, így a legújabb részekben az Inés Rodena-féle La doctorcita történetszálának lecsengése után egy Caridad Bravo Adams-novella, a Tormenta de pasiones sztoriját oltják bele a forgatókönyvbe, mely pár évvel ezelőtt Salvador Mejía La esposa virgen-jének is az alapját képezte.
 • Dos hogares: kiderült Emilio Larrosa történetének alapbonyodalma – a főhősnő, Angélica (Anahí) hozzámegy az extrém sportokat űző Santiagóhoz (Carlos Ponce), ám őt egy szörnyű baleset után halottnak hiszik. Ekkor lép a képbe Ricardo (Sergio Goyri), Santiago apja, aki vigasztalja a lányt, és szép lassan beleszeret, ám Santiago is visszatér, így egy Rebeca-szerű szerelmi háromszöget kapunk.
 • Agujetas de color de rosa – Confidente de secundaria: Luis de Llano saját juvenil sorozataiból tervez fúziós remake-et készíteni, ennek főszereplője ismét Danna Paola lehet az Atrévete a sonarhoz hasonlóan, és az is valószínű, hogy egy negatív szerepben Lucía Méndez is a novellában lesz.
 • La zulianita: úgy néz ki, Ignacio Sada Madero sorozata mégis elsősorban a Televisa (és nem az Univisión) megrendelésére készül, az első részek forgatókönyve már meg is érkezett a producerhez, és állítólag az írónő, Georgina Tinoco (Esmeralda) fantasztikus munkát végzett. A sorozat preprodukciója hamarosan indul, és az is elképzelhető, hogy az új rózsanovella a Rafaelát váltja majd 16:00-kor, ugyanis Lucero Suárez elnapolta saját sorozata, az Amorcito corazón felvételeinek kezdetét, így ez utóbbi a 17:00-s sávba is kerülhet.
 • Imperio de cristal: ebből az 1994-es sorozatból készít új verziót Carlos Moreno és csapata, a sztori adaptációja már folyik Martha Carrillo és Cristina García vezetésével.
 • Remake készülhet a teljes María-trilógiából, legalábbis a Televisa ezt szeretné. Azt még nem tudni, hogy az új verziók telenovellák lennének-e, vagy a klasszikus mexikói sztorik szerializált változatai, vagyis évados szerkezetű minisorozatok (az új divatnak megfelelően), én amúgy az utóbbira szavaznék. Ezekről a szerializált novellákról egyébként az a legújabb infó, hogy mégsem heti, hanem napi bontásban sugároznák őket, az El equipo által most hétfőn újra üzembe állított 22:00-s sávban.
 • Revolución címmel történelmi széria készül a mexikói forradalomról, a premier novemberre várható, a szereposztában benne lesz Ignacio López Tarso, Alejandro Tommasi, Alfonso Herrera, Olivia Bucio, Cecilia Suárez és még sokan mások.
 • Gabriela Spanic nemrég kivágta a balhét az Aztecánál, miután úgy érezte, hogy karaktere az Emperatrizban túlságosan is könnyűvérű, és abszolút nincs köze ahhoz a személyiséghez, akit ő el akart játszani. A producerek a forgatókönyvek alapos revíziójával próbálják megnyugtatni a színésznőt.
 • Elizabeth Gutiérrez sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy nyolc évnyi kapcsolata William Levy-vel véget ért, az okokról nem kívánt nyilatkozni, csak annyi derült ki, hogy a gyermekei védelmében döntött így.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“El Pecado de Oyuki” – főcím Hírek – 2011. május 17.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum