Hírek – 2011. május 7.

2011/05/07 at 12:54 Hozzászólás

  • La mujer que no sabía amar: június elején indulnak a Monte calvario-remake felvételei, addig is teljes erővel folyik a szereplőválogatás, a főhősnő szerepére Elizabeth Gutiérrez mellett Susana González is esélyes, aki nagyon szívesen térne vissza újra egy főszerepben, Julián Gil szereplése pedig már majdnem biztos, de nem a sorozat főgonoszát játssza majd (a Te sigo amandóban Sergio Goyri), hanem egy kisebb volumenű gonosz figurát (a Te sigo amandóban Harry Geithner).  Az is kiderült, hogy a történetben az eredetivel ellentétben egy juvenil szerelmespár is lesz, ennek lehet női tagja a már korábban emlegetett Zuria Vega vagy Eiza González (Lola… érase una vez). A castingokon részt vett azóta Arturo Carmona és África Zavala is (Cuidado con el ángel). A legvalószínűbb, hogy José Alberto Castro sorozatát a 18:00-s vagy a 19:00-s sávban mutatják majd be.
  • Ariadne Díaz vagy Ana Brenda is lehet a készülő Canaveral de pasiones-remake főszereplője, a válogatások már Angelli Nesmánál is tartanak, ahol a színésznőket a főszerepben és a főgonosz szerepében is meghallgatják, bár a sztoriban nincs kimondottan fiatal főgonosz, így itt én Patricia Navidad karakterére tippelnék. Egyébként mindketten ígéretesek lennének mind utóbbi, mind Daniela Castro szerepében, remélem végül mindketten bekerülnek a sorozatba.
  • Bár az első epizód már korábban elkészült, idén már nem forgatják tovább a Por derecho de sangrét, a Cuna de lobos remake-jét, ezt az új Catalina Creel, Rebecca Jones nyilatkozta, ebben többek között az is közrejátszhat, hogy a pilot-ban a főhősnőt játszó Danna García azóta az Univisiónhoz igazolt. Nem kell azonban lemondani a sorozatról, valószínűleg jövőre folytatódnak a forgatások, ugyanis a Televisa legújabb projektje az, hogy minden klasszikus telenovellájukból szerializált novellát (azaz 13 részes minisorozatot) forgatnak profi vizuális technikával, és már el is kezdték felvásárolni a legsikeresebb történetek jogait, az ismerteken túl lesz Rosa salvaje– és elvetemültebb infók szerint Corazón salvaje-minisorozat is.
  • Szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint Jorge Poza megsértődött, hogy karaktere háttérbe szorult a Rafaela történetében és hogy emiatt ki is szállna a sorozatból, ám ezt a produkció cáfolta, noha az tény, hogy Pozával voltak viták a karaktere térvesztése miatt az új B-szerető, Rubén Zamora előnyére, de biztosították róla, hogy továbbra is ő a sorozat főhőse, és az is marad.
  • Carlos Moreno és írónője, Martha Carrillo továbbra is az Imperio de cristal és az El ángel caído története között őrlődik, ha minden igaz, még idén láthatjuk az őrlődés végtermékét.
  • Kate del Castillo egy interjúban keményen bírálta a Televisát, ahol szerinte nincsenek mostani sikersorozatához, a La reina del surhoz hasonló izgalmas, újszerű sztorik, a stúdió nem mer újítani, csak a régi sikerei és más országok remake-eléséből tartja fent magát, és amíg ez nem változik, nem is szándékozik újra velük dolgozni.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Elfeledett novellák – “Preciosa” (1998) Esperanza & Marimar – májusban újra a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum