Hírek – 2011. május 4.

2011/05/04 at 17:45 Hozzászólás

 • La mujer que no sabía amar: José Alberto Castro döntött, a Monte Calvario történetét dolgozza fel idei új sorozatában, melynek első munkacíme a sokatmondó A nő, aki nem tudott szeretni. A castingok már javában folynak, az első hírek szerint a főszereplő akár Zuria Vega is lehet (Mar de amor), de ma járt a meghallgatáson Elizabeth Gutiérrez (El rostro de Analía) is, aki szintén a főhősnő szerepére pályázik, a főgonosz karakterét pedig Julián Gilnek (Sortilegio) szánják. A válogatáson rajtuk kívül Carmen Becerra, Juan Ríos, Eleazar Gómez és María Elisa Camargo is megjelent, az elkövetkező napokban pedig valószínűleg még sok-sok színész követi őket. A történet (mely Delia Fiallótól származik, és amelyet Ximena Suárez dolgoz át) egy fiatal lányról szól, akit a nagyanyja gyakorlatilag pénzért elad egy rokkant férfinak, akit a lány testvére részegen operált meg, ám zsarnoki jellemét mozgáskorlátozottsága csak erősíti. Ezért a nő a házasságon kívül keresi a szerelmet, mégpedig férje ortopédorvosa képében, akibe férje rögeszmés húga is őrülten beleszeret.
 • Salvador Mejía (Por derecho de sangre) és Emilio Larrosa (Gutierritos) után Angelli Nesma is beáll a széria-producerek sorába, azaz amerikai típusú remake-et forgat, mégpedig az itthon is népszerű Beverly Hills 90210 alapján, melynek az az érdekessége, hogy korábban maga Mejía is kacérkodott hasonló ötlettel. Az új remake-ben Angelli producertársa nagy meglepetésre José Ron lesz, és már fel is ajánlották a sorozat főszerepét Eleazar Gómeznek, aki mostanában tobzódik az ajánlatokban. A nagy hírverés ellenére jöhetnének már kézzelfoghatóbb infók ezekről az új szériákról, mert oké, hogy mindenki beharangozza a maga projektjét, de komolyabban venném ezt az egyébként nagyon is figyelemfelkeltő tendenciát, ha nem csak az ötletekkel dobálóznának.
 • Mindenki Lucerót akarja: a pályája csúcsán lévő színész-énekesnőt legutóbbi lemeze és a Soy tu duena nemzetközi sikere okán több készülő projektbe is hívták, melyek között zenei és tévés felkérések is akadnak. Jencarlos Canela (Más sabe el diablo) például duettet énekelne vele, a szintén énekes Gloria Trevi pedig egy mozis alkotásban dolgozna Luceróval. A Telemundo is megkereste egy sorozattervvel: egy, a La reina del surhoz hasonló rövid novelláról lenne szó, mely a latin bevándorlókról szólna, és melyben Rafael Amaya lenne a partnere. Ugyanakkor az Univisión csatorna is szeretné, ha egy készülő reality-jüknek lenne a háziasszonya, amelyben a különböző függőségek játszanák a főszerepet.
 • William Levy egyre több fejfájást okoz a Triunfo del amor producereinek: korábban Liliana Abud írónővel keveredett összetűzésbe szövegtanulás témakörben, mostanában pedig – főleg mióta bemutatták Jennifer López klipjét, melyben ő is feltűnik – a produkció munkatársai szerint nagyon a fejébe szállt a hírnév, rendszeresen megváratja kollégáit, és olyanra is volt példa, hogy késése miatt egy Levy-dublőrt kellett alkalmazni az egyik jelenetben. A fentiek következményeképp Levy és Maite Perroni között sem olyan rózsás a viszony, mint ahogyan az a képernyőn látszik.
 • Raúl Araiza végül nem lesz az Amorcito corazón főhőse, a színész-műsorvezető megköszönte Lucero Suáreznek, hogy rá gondolt, de inkább az Hoy reggeli műsor csapatában marad, ugyanis a két munkát nem tudná párhuzamosan végezni.
 • Tudni lehet, hogy Carlos Romero író jelenleg a Marimar adaptációján dolgozik, így nem kizárt, hogy a jövőben ebből is egy újabb változatot kapunk.
 • Az egykori Catalina Creel, María Rubio a Querida enemiga után ismét gonosz szerepben tér vissza, ezúttal az Una familia con suerte szereposztásához csatlakozik. A sorozatban nemsokára leforgatja vendégszereplését a főcímdal előadója, Alejandra Guzmán is.
 • A rossz nézettség miatt változtatnak a Ni contigo ni sin ti sztoriján, sajnos a brazilos-realista jelleg nem jött be a nézőknek, így klasszikusabb mederbe terelik a történetet, ennek egyik első jeleként az Andrea Torre által életre keltett negatív figura átmegy klasszikus telenovellás eszelős főgonoszba.
 • Venezuelában, ahol nemsokára véget ér a Teresa vetítése, a netezők dönthetik el, hogy a három leforgatott fináléból melyik kerüljön végül képernyőre.
 • Sandra Echeverría elkészíti első szólólemezét: a Marina főhősnője a számok többségénél dalszerzőként is közreműködik majd, a korongon pedig a La fuerza del destino főcímdala is hallható lesz.
 • Ninel Conde (Mar de amor) kellemetlen helyzetbe került egy twitter-üzenetnek köszönhetően, Osama bin Laden halálhírére ugyanis állítólag a következő üzenetet postolta: “Sajnálom Barack Osama elnök halálát, részvétem az Egyesült Államoknak”.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Ilyen lesz az “El Equipo” főcíme Elfeledett novellák – “Preciosa” (1998)

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum