Marichuy – a szerelem diadala – érdekességek és botrányok

2011/04/15 at 22:56 Hozzászólás

A Triunfo del amor forgatásai ugyan még nem értek véget, de így is bőven összegyűlt már egy nagy csokor érdekesség és botrányos részlet a sorozattal kapcsolatban, most ezeket olvashatjátok el!

 • Az eredeti tervek szerint a Titkok és szerelmek alaptörténetét összemosták volna az 1997-es Amada enemigáéval, ennek megfelelően kezdetben még úgy volt, hogy Victoria Ruffo karaktere beleszeret mostohafiába, Maximilianóba (William Levy), és Maite karakterével küzd meg a férfi kegyeiért.
 • Victoria Ruffo nagyon kényelmetlennek érezte, hogy a történet elején önmaga húszéves verzióját kellett eljátszania, mert már bőven meghaladta ezt a kort, és szerette volna, ha fiatalabb színésznő alakítja a fiatal énjét, Salvador Mejía producer azonban kötötte az ebet a karóhoz, mondván tizenkét sorozatából egyben sem alkalmazott fiatal színészeket az előzmény-epizódokban, nehogy a karakterek elveszítsék lényegi vonásaikat. Igaz, hogy a María del Carmenben Ruffo még elment fiatal csitrinek, de ez esetben okosabb lett volna követni a Titkok és szerelmek példáját.
 • Victoria Ruffo, Osvaldo Ríos és César Évora a 2000-es María del Carmenben is szerelmi háromszögbe bonyolódtak a történet elején.
 • Ruffo tíz kilót fogyott, hogy eljátszhassa Victoria szerepét.
 • A sorozat kezdetben nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ennek okairól itt olvashatsz bővebben!
 • Sok színésztársát kiakasztotta a hír, hogy az eredetileg focistaként dolgozó Cuauhtémoc Blanco (Juanjo) keresi a sorozatban a legtöbbet, epizódonként 19 ezer dollárt, ami több, mint a főhősök fizetése.
 • Cuauhtémoc vitatható színészi képességeit több éles kritika is érte, melynek következtében egy idő után úgy döntöttek, kiírják a sorozatból. A “haláláról” szóló epizódok viszont a premier utáni legmagasabb nézettséget hozták, így hamarosan Mejía visszabűvészkedte karakterét a történetbe.
 • A másik leginkább kritizált szereplő Dorismar (Linda) volt, aki szerepe szerint szétrombolja Osvaldo és Victoria házasságát, ez pedig a felmérések szerint rossz példát mutatott a közönségnek, és csak olaj olt a tűzre, amikor az argentin származású modellről meztelen képek is megjelentek egy magazinban, így a történetből az ő egyébként izgalmasnak induló karakterét is kiírták.
 • Maite Perronival kapcsolatban rengeteg ellenvélemény született abban a kérdésben, hogy a színésznő modellalkat-e, és hogy 160 centijével reális-e, hogy ő a divatház sztármodellje.
 • Az eredeti történethez, a Titkok és szerelmekhez képest elég sok változtatást építettek a sztoriba, főként annak második felében, noha ugyanaz a Liliana Abud adaptálta mind a két novellát. Az egyik legfontosabb különbség, hogy az eredetiben nem Bernarda gázolása következtében veszik el Victoria kislánya, hanem ő maga dönt úgy, hogy elhagyja, ami sokkal nagyobb lelkifurdalásra adhat okot a karakter későbbi életében.
 • Az amerikai The Soup c. szórakoztató műsor többször is kiparodizálta a novella giccses, erőltetett vagy már önmagában is nevetséges jeleneteit (ld. például itt vagy itt, vagy itt).
 • Pablo Montero (Cruz) eredetileg az Una familia con suerte csapatát erősítette volna, ám hamar meggondolta magát, és átigazolt Mejíáékhoz, mivel ott éneklési lehetőség is várta a szereppel együtt.
 • Viszonylag friss botrány, hogy William Levy összerúgta a port Liliana Abud írónővel, miután a színész sportot űzött abból, hogy megváltoztatja a karakterének írt szövegeket, így egy alkalommal a kézhez kapott forgatókönyvben az ő részei üresen szerepeltek azzal a jegyzettel, hogy ezentúl írja meg őket magának. Abud később azzal magyarázta az esetet, hogy csak arra kívánt ezzel utalni, hogy Levy szabadon korrigálhat, amit csak akar, khm, valaki hazudik.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Dos Hogares” – amit eddig tudunk (UPDATE) Marichuy – a szerelem diadala: még 2 nap!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum