“Dos Hogares” – amit eddig tudunk (UPDATE)

2011/04/15 at 16:36 Hozzászólás

Íme a legújabb hamísítatlan Emilio Larrosa-féle cirkusz, a Dos hogares teljes szereposztása, melyet a producer tegnap egy díszes ebéd kíséretében mutatott be a sajtónak. A tovább után a megtaláljátok az igencsak sokat ígérő listát az összes színésszel, valamint minden olyan infót, amit eddig Emilio bácsi kiszivárogtatott.

UPDATE: új dolgok derültek ki a szereplőkről, érdemes újra átfutni a cikket!

A Dos hogares egy olyan eredeti történet, melynek legfőbb célja az lesz, hogy szakítson a hagyományos telenovella-sémákkal (ez kicsit ocampósan hangzik, de sebaj), az eredmény a tervek szerint egy minden ízében modern és befogadható sztori egy olyan világról, ahol senki nem az, akinek mondja magát, ahol mindenkinek legalább két arca van, ezt a szimbolikát támasztja alá a cím is (Két otthon), mely valószínűsíthetően a főhősnő, Angélica kényszeredett családi helyzetét képezi majd le. Ahogy Joana Benedek nyilatkozott: a közönségnek rá kell döbbennie, hogy a Hamupipőkék kihaltak, a mai nők szívósabbak, kemények, harcba szállnak, ha kell, és akár egy otthont is fenntarthatnak egymaguk, pláne kettőt, mint ebben a sztoriban. A sorozat, mely különös figyelmet fordít majd az állatvédelemnek és a családon belüli erőszak ellen folytatott harcnak, június 27-én startol, 21:15-ös kezdéssel.

A főhősök Anahí és Carlos Ponce lesznek, előbbi elmondta, hogy már nagyon régóta vissza akart térni művészi gyökereihez, azaz a színészethez, és örül annak, hogy a főműsoridőben is bemutatkozhat első igazi főszerepében. Párja pedig biztosított mindenkit arról, hogy teljes erővel azon lesznek, hogy a közönség minden igényét kiszolgálják.

Anahí egy állatbarát, csupaszív lány, Angélica Estrada lesz, akit egyszersmind kemény fából faragtak és nem hagyja magát a sárba tiporni (hányszor is olvastunk már ilyet…), és megvédi szerelmét Santiagóval. Ponce játssza Santiagót, az extrém sportokat kedvelő, egyenes, szenvedélyes mérnököt.

A szerelmi háromszög harmadik csúcsán Sergio Goyri karaktere, azaz Ricardo áll majd, aki egy jóindulatú, de nőcsábász vállalatvezető lesz. Ricardónak könnyű hódításai ellenére mindig meggyűlt a baja a nőkkel, és sosem bonyolódott velük igazán komoly kapcsolatba.

Íme a többi szereplő, akinél a karakterről is van infónk, a zárójel után olvasható! A szereposztásban hatalmas turmixot kapunk Larrosa eddigi sorozatainak stábjából, szinte minden nagy kedvence szerepet kapott az El premio mayortól kezde a nagysikerű Hasta que el dinero nos separe-ig.

 • Laura León (El premio mayor, Muchachitas como tú) – gonosz lesz, valószínűleg Sergio Goyri karakterébe lesz szerelmes
 • Alfredo Adame (Las vías del amor, En nombre del amor) – Armando Garza – szintén gonosz és hidegvérű lesz, valószínűleg Goyri posztjára fáj majd a foga, ehhez pedig Anahí, Olivia Collins, Joana Benedek és Mailillany Marín karakterein is át fog gázolni, utóbbi a lányát játssza majd
 • Olivia Collins (Sonar no cuesta nada) – egy milliomos özvegyet, Patriciát alakítja, szintén negatív lesz, Abraham Ramos lesz a szeretője
 • Joana Benedek (Amigas y rivales, Hasta que el dinero…) – valószínűleg gonosz lesz, Sergio Goyrival és Víctor Noriegával is kapcsolatban áll majd
 • Víctor Noriega (Rosalinda, Mujeres enganadas, Hasta que el dinero…) – gonosz  nőcsábász lesz, Joana karakterének szeretője
 • Carlos Bonavides (El premio mayor, Hasta que el dinero…) – gonosz lesz, a kétszínű drogdílert, Eleazart alakítja majd, Ortiz de Pinedo Laura León cinkosát (érdekesség, hogy ők voltak az El premio mayor főhősei), valamint mindenáron el akarja érni, hogy Angélica a csapdájába essen
 • Malillany Marín (Hasta que el dinero…) – Jennifer – Alfredo Adame lánya lesz, Jorge Ortiz de Pinedo karakterének szeretője, Angélica (Anahí) esküdt ellenfele
 • Abraham Ramos (Las vías del amor) – Malillanyhoz és Oliviához lesz köze
 • Maya Mishalska (Mujer de madera, Cuidado con el ángel)
 • Gabriela Goldsmith (Por tu amor) – Armando feleségét, Jennifer anyját játsza majd
 • Marisol Santacruz (Nunca te olvidaré)
 • Silvia Manríquez (Muchachitas como tú, Laberintos de pasión, Corazón salvaje)
 • Jorge Ortiz de Pinedo – Laura León karakterének férje lesz, de Jennifer és Marisol Santacruz karakterének szeretője. Ambiciózus, zsarnoki természetű férfi, aki mások kárán szeret pénzhez jutni.
 • Lalo “El Mimo” (Muchachitas como tú, Hasta que el dinero…)
 • José Luis Cordedo “Pocholo” (Mujer de madera, Hasta que el dinero…)
 • Roberto Tello (Hasta que el dinero…)
 • Miguel Palmer (Marimar, Amigas y rivales)
 • Rudy Casanova (Las vías del amor)
 • Maribel Fernández (Mujeres enganadas)
 • Arturo Vázquez (Las vías del amor)
 • Erika García (La verdad oculta)
 • Gabriela Carrillo (Muchachitas como tú)
 • José Carlos Femat (Querida enemiga)

SIKERES LEHET-E?

Véleményem szerint a történeten múlik minden. Tény, hogy a főműsoridő régóta döglődik, és egy Hasta que el dinero… után Larrosa célja minden bizonnyal a belé fektetett bizalom meghálálása egy jó kövér (=30 pont feletti átlagot hozó) sikersorozattal. Tény az is, hogy a Pasión (2007) óta csak remake-eket láthattak a mexikóiak 21:00-kor, és arról sem túl jók az emlékek, az utolsó valamire való és sikeresnek mondható eredeti primetime Televisa-telenovella (26 pont feletti átlagnézettséggel) pont egy Larrosa-sorozat, a Las vías del amor (A szerelem ösvényei) volt, melyet ennek hála majd egy évig húztak, és amely ezt eléggé meg is sínylette minőség szempontjából.

Tény továbbá az is, hogy ha Larrosa hozott anyagból dolgozik (La verdad oculta, Hasta que el dinero…), nagyobb biztonsággal születnek komolyabban vehető novellák, ám a Dos hogares saját agyszüleménye lesz, aminek sorsa legalábbis kétesélyes, hiszen ilyen alapfelállásból született már ünnepelt közönségsiker (Sonadoras, Amigas y rivales), viszonylag vállalható cirkusz (Mujeres enganadas) és a minősíthetetlenségbe fulladó sorozat is (Mujer de madera, Las vías del amor). Kérdés, hogy ebben a már kitérdelt stílusban, ezekkel a színészekkel Larrosának akad-e még újszerű mondanivalója, amire egyből mindenki felkapja a fejét, és ha így is lesz, lesz-e annyi esze, hogy ne vágja saját kreálmánya alatt a fát egy felesleges hosszabbítással.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az új orrával szinte felismerhetetlen Anahí és Carlos Ponce erős főhősök lesznek-e, megtalálják-e a sztoriban a komikum és a melodráma bűvös arányát és számíthat-e a novella világsztárok hiányában  (Anahí rajongói bázisát figyelmen kívül hagyva) nagyobb nemzetközi sikerre? Ti mit gondoltok?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Teresa” – történet, szereposztás Marichuy – a szerelem diadala – érdekességek és botrányok

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum