És a nap meglepetése: hamarosan jön “Teresa”!

2011/04/13 at 20:55 Hozzászólás

Nem csak a Triunfo del amor magyar premierjének lehet örülni, ugyanis a Prizma Tv nemsokára a Teresát is elhozza nekünk, így azoknak is jut valami újdonság (ráadásul az egyik legjobb), akik esetleg már megunták volta Marichuy-t és Juan Miguelt.

A Teresa a Televisa 2010-2011-es idényének vitathatatlanul legsikeresebb sorozata volt, az intelligens és csábító, szegénységét szégyellő és abból minden áron kitörni vágyó főhősnő története idősávjának eddigi legmagasabb nézettségét hozta, valamint egy csapásra a legnagyobb sztárok sorába emelte a szemrevaló címszereplőt, Angelique Boyert. A Rubí alkotóinak új telenovellájában a Vad szív üdvöskéjén kívül sok ismerős arcot köszönhetünk, itt lesz Sebastián Rullí (Rubí), Ana Brenda Contreras (Kettős játszma), Cynthia Klitbo (Titkok és szerelmek), Raquel Olmedo (Esmeralda), Margarita Magana (Cuando me enamoro), Eugenia Cauduro (Esperanza), Fabiola Campomanes (Candy), valamint bemutatkozik a férfi főhős, Aarón Díaz is, akit Magyarországon most láthatunk először.

Itt minden infót megtalálsz a sorozatról, hamarosan jövök a részletes történettel és szereposztással, valamint ha kiderül a premier pontos dátuma, azt is egyből közölni fogom!

További infó: bár a Televisához nem kapcsolódik, de fontos megjegyezni, hogy a Triunfo del amort a jövő héttől a nagysikerű Betty, a csúnya lány dupla epizódos ismétlése fogja felvezetni 15:50-től. Úgy tűnik, a Prizmára érdemes lesz figyelni a jövőben, villámgyorsan jönnek az újdonságok, ami azt is jelentheti, hogy nagy változásokra lehet számítani az egykori Poén csatornán.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“‘Triunfo del Amor” – az első magyar promó Marichuy – a szerelem diadala – a dalszövegek

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum