Hírek – 2011. április 6.

2011/04/06 at 18:05 Hozzászólás

  • Tegnap hivatalosan is bemutatták Anahít a sajtónak, mint a Dos hogares leendő főhősnőjét. A színésznő – főműsoridős debütálásának megfelelően – hátrahagyva korábbi sorozataiban megszokott kislányos imidzsét, egy érettebb, magabiztosabb nőként jelent meg a sajtótájékoztatón, ahol arról is mesélt, hogy karaktere, Angélica egy szelíd, életszerű figura lesz, és mivel sok mindenben különbözik tőle, nagy kihívás lesz eljátszani. Elhintette azt az infót is, hogy bár általában a sorozatokban a férfiak szarvazzák fel a párjukat, lehet, hogy a Dos hogaresben a főhősnő lesz az, akinek “két otthona” lesz. Annak is örül, hogy Carlos Poncéval dolgozhat együtt, és reméli, hogy konkretizálódik az a közös duettjük is, melyet a novella főcímdalának szánnak. A színésznő egy kisebb orrműtétről is beszámolt, melynek kivételesen nem szépészeti, hanem egészségügyi oka volt, az orrsövényét-ferdülését azért kellett megoperálni, mert így nem jutott elég oxigén az agyába, amitől szörnyű migrénrohamai voltak.
  • További Dos hogares-hírek: a sorozatból kiszáll Arturo Peniche, aki korábban Anahí karakterének másik párja lett volna Carlos Ponce mellett, a színész részben azért lépett vissza, mert nézeteltérései adódtak Emilio Larrosával, másrészt egy balesetben égési sérüléseket szenvedett, amelyek ápolásra szorulnak. Peniche helyét veszi át a korábban már beharangozott Sergio Goyri, aki tehát főszereplő lesz. A főgonoszokhoz (Víctor Noriega, és a Goyri és Noriega szeretőjét játszó multimilliomos Joana Benedek) csatlakozik Laura León, a drogkereskedőt játszó Carlos Bonavides és Alejandro Camacho is. A rejtélyes múltú vígözvegynek, Olivia Collinsnak Abraham Ramoshoz lesz köze. További fix nevek: Lalo El mimo, Marisol Santacruz, Gabriela Carrillo, Malillany Marín. A forgatás jövő hétfőn indul.
  • José Alberto Castro és Ximena Suárez állandó írónője a napokban választanak feldolgozandó sztorit, a bennfentesek szerint minden jel a Monte calvarióra utal, nemsokára kezdőnek a castingok is. A sorozatot a 18:00-s sávba tervezik a Ni contigo ni sin ti kifutásával.
  • Angelli Nesma is vacillál még elkövetkező sorozatát illetően, versenyben van a tegnap említett Canaveral de pasiones és a komikus sávba történetileg jobban illeszkedő El padra gallo is, amennyiben az első mellett kardoskodik a producernő, lehet, hogy a 19:00-s sávban küldik harcba a La fuerza del destino befejeztével.
  • Amorcito corazón: a Rafaelát váltó Lucero Suárez-novellának újabb főhős-jelöltjei vannak, Jaime Camil nevét a korábbi cáfolatok ellenére most már biztosnak vehetjük a főhős szerepében, párja pedig a legnagyobb valószínűséggel Elizabeth Álvarez (La fea más bella) lesz. Daniel Arenas neve is biztos a produkcióban. A korábban felmerülő nevek, azaz Altair Jarabo és Carlos de la Mota a jelek szerint átkerülnek Angelli Nesma csapatába.
  • La fuerza del destino: Rosy Ocampo formabontó dologgal lepi meg csütörtökön a sorozat rajongóit, elméletileg a sorozat hivatalos honlapjára 3D-képeket töltenek fel a novella szereplőiről, melyek megtekintéséhez mindössze egy 3D-szemüvegre van szükség.
  • Újra leadják májusban a Televisához tartozó Galavisiónon a Dona Bárbarát, hogy ezzel tartsák Edith González rajongóit távol a konkurenciától, a TvAztecától, ahol a színésznő új sorozata, a Cielo rojo szintén májusban indul.
  • A napokban startolt szintén ezen a csatornán a La reina del sur is, mely nem meglepő módon remek nézettséget szállít, miközben az USA-ban az ott futó részek a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban a Triunfo del amort is megverték.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Vad szív – holnap premier! Vad szív: Noel közkívánatra!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum