Vad szív: Angelique Boyer és Sebastián Zurita

2011/04/05 at 22:59 Hozzászólás

Az alábbiakban a Vad szív fiatal szerelmespárjának két tagjával, Angelique Boyerrel és Sebastián Zuritával találtok egy-egy rövidebb interjút, melyek a sorozat forgatásának kezdetekor készültek, különösen érdekes őket elolvasni tudva, hogy nem sokkal később a két színész egymásba szeretett, vagy hogy egy év múlva Angelique megkapta első főszerepét a Teresában.


A történetben Jimenát, a cigánylányt alakító, idén 23 éves, francia születésű Angelique Boyer a 2004-es Rebelde óta gyakorlatilag meg sem áll, azóta is folyamatosan forgat, és nem is gondolnánk, hogy feltett célja Mexikó legelismertebb színésznőjévé válni.

“Amiben biztos vagyok, az az, hogy nem azért lettem színésznő, hogy művészi babérokra törjek vagy hogy híres legyek, hanem azért, hogy hitelesen megformáljak egy-egy karaktert, és ezáltal elnyerjem a közönség szeretetét.”

Nemet mondok a hírnévre, mert az folyamatosan változik, egyik napról a másikra növekszik vagy csökken, de nem ez a karriered szuperebbik része, hanem az, amikor egy asszony megszólít az utcán, hogy a lányával ugyanazok történtek meg, mint Sandyvel (karaktere a 2008-as Alma de hierróban). Ezek az élmények életem végéig elkísérnek.”

A színésznő elsősorban arra vágyik, hogy ne csak külseje miatt ismerjék el: “Nem csak azért vagyok a képernyőn, mert azt akarom, hogy az emberek felismerjenek az utcán, tudom, hogy ez a munka nagy felelősséggel is jár, de többek között ezért is szeretnék ebben a világban letenni valamit az asztalra.”

“Akár hírnöknek vagy angyalkának is nevezheted a színészeket, ha akarod, a lényeg az, hogy a képernyőn keresztül lehetőségünk van valamilyen üzenetet közvetíteni, nem pénzről vagy hírnévről van szó, ezek a dolgok elmúlnak, nem ezek segítenek, hogy tizenöt év elteltével is ugyanaz az ember maradhass. Az én vágyam az, hogy megmozgassak a közönségben valamit.”

Angelique arról is mesélt, hogyan élte meg karrierje kiteljesedését a Televisánál:
Semmi sem pottyant az ölembe. Tizenhárom évembe telt, amíg megtaláltam a helyemet a Televisánál, és nem csak mint egy csinos lány, hanem mint színésznő. Ezért jöttem ide dolgozni.”

“Öt éve meg sem állok, ez a szakma a munka folyamatos kereséséről szól, és arról, hogy hogyan kapaszkodj meg, hogy kiharcold a helyed és igazi versenytárs lehess. Na persze nem a többieké, én elsősorban a saját ellenfelemnek tartom magam, igyekszem mindig egyre jobbá válni.”

A színésznő azt is hozzátette, hogy manapság minden hivatásban nehéz kiemelkedőt nyújtani, ám ő folyamatosan küzd a feljebbjutásért. A színészszakma természetes velejárója, hogy az ember elismerésre vágyik, ezt azonban nem szabad összekeverni a hírnév utáni vágyakozással.

“Vannak különbségek” – magyarázza. “Azt hiszem, olyan színésznők, mint Diana Bracho vagy Cynthia Klitbo nem élnek-halnak azért, hogy valaki autogramot kérjen tőlük, de arra nekik is szükségük van, hogy valaki azt mondja: ‘igen, ő jó színésznő, tetszett ez a jelenet, tetszett ez a színdarab’. Úgy érzem, ez az igazán fontos.”

Angelique a sorozatai nézettsége miatt sem aggódik: “Ezek csak számok, erre az Alma de hierro idején jöttem rá. Képzeld csak el, az előző sorozatom, a Rebelde rendkívül magas számokkal futott, nem is beszélve a közönség szeretetéről, aztán jött a Muchachitas como tú, a számok sehol, meg a Corazones al límite, amit szintén senki sem nézett. Most a Corazón salvajéban vagyok, amit a legnagyobb kasszasikernek ígértek, és mégis hol tartunk… szóval azt hiszem, a számok helyett a lényeg az, hogy az embereknek tetsszen a munkám.”

A szerelem nevében főszerepe után Sebastián Zurita egy merőben más karaktert személyesít meg a kosztümös Vad szívben, az alábbiakban a különbségekről és szerelmi életéről is mesél.

“A figura neve Gabriel, és sok izgalmat tartogat nekem, például a beszédstílusában, a srác minden jelenetben megtartja a korban bevett hűvös kimértséget, lovagiasságot. Ezek a dolgok mára már javarészt kivesztek, ezért nagy munka őket belevinni a szerepbe” – meséli Sebastián.

“Az a nehéz az ilyen karakterekben, hogy annak, amit a képernyőn csinálok, otthonosnak kell tűnnie a saját környezetében, miközben számomra az egész kosztümös közeg abszolút irreális, de mégis valamilyen szinten a magamévá kell tennem, mert különben menthetetlenül műnek érezném. Azt hiszem, a legjobb módszer az, ha felveszed a jelmezt, és egyszerűen “átváltozol” a karaktereddé, én is ezt teszem, ezenkívül rengeteg dokumentumfilmet láttam, kutatómunkát végeztem, és sok olyan dologra bukkantam, amelyek a segítségemre voltak, hogy hitelesebb legyek ebben a szerepben.”

A sorozatban látható romantikus jelenetekkel kapcsolatban a következőket árulta el: “Még nem tudom, hogy sok ilyen jelenet lesz-e, biztosan akad majd, kérdés, hogy a romantikázásnak milyen fokára jutunk majd el. Két-három ilyen jelenetet olvastam át eddig, de úgy érzem, az ilyen szituációkban mindig a maximális tisztelettel kell viszonyulnom a partnerem, jelen esetben Angelique felé, ez kell hogy legyen az alapja mindennek.”

Bár a pletykák arról számoltak be, hogy Ana Brenda Contreras-szal tart fent szerelmi kapcsolatot, Sebastián biztosította a sajtót róla, hogy kettejük közt csak szoros barátság van, ő maga pedig jelenleg facér.

“Jól kijövünk, de nincs szó kapcsolatról. Most szabad a szívem, igaz, jó régóta szabad már, de legalább nyugodt.”

Bár jelenleg nincs barátnője, a színész elmondta, hogy nincsenek nagy igényei a párválasztás terén: “Szeretem, ha egy nő meglepetést tud nekem okozni. Mást nem is kérek, mert ha kifejezetten az ideálomat keresném, azzal csak magam alatt vágnám a fát és sosem lenne komoly kapcsolatom. Szóval azt hiszem, hagynom kell magam meglepődni, és hogy a dolgok maguktól jöjjenek, én nem zárkózom el semmi elől, nyitott leszek és meglátjuk, mi lesz.”

Nem sokkal később Sebastián és Angelique hivatalosan is elismerték kapcsolatukat, mely 2010 augusztusáig tartott, mikor is munkabeli elfoglaltságuk miatt intettek búcsút egymásnak. Sebastián jelenleg Grettell Valdez színésznő párja, akit a Cuando me enamoro forgatásán ismert meg.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Újabb Blanco-Peña remake készülhet “Emperatriz” – a főcím

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum