Hírek – 2010. március 30.

2011/03/30 at 22:34 Hozzászólás

  • Amorcito corazón: meg nem erősített hírek szerint Lucero Suáreznek már meg is vannak a főhősei készülő novellájába, mely júniusban váltja a Rafaelát a 16:00-s sávban. A szerencsések a jelenleg forgalomban lévő infók szerint Altair Jarabo (A szerelem nevében) és Carlos de la Mota (Mindörökké szerelem) lesznek, mindkettejüknek ez lenne az első lehetősége, hogy főszerepben is bizonyítsa tehetségét, Altairnak pedig különösen jól jönne számtalan negatív karaktere után végre egy más jellegű, komikusabb naiva. Nagy valószínűséggel a korábban főhősnek szánt Daniel Arenas lenne a történet B-szeretője, Ingrid Martz pedig az egyik főgonosz. Mivel a forgatások április végén vagy május elején indulhatnak legkorábban, még sok minden változhat, én mindenesetre örülök, hogy a Televisa a délutáni sorozatokban továbbra is lehetőséget ad az újoncainak.
  • Adela Noriegával és Fernando Colungával tárgyal Carla Estrada a Dos hogares után esedékes A la sombra del ángel című kosztümös novella főszerepeiről.
  • Jelesre vizsgázott a La fuerza del destino mind nézettségi, mind kritikai szempontból: a Televisa jelenleg sugárzott sorozatai közül ez fut a legjobb közönségaránnyal (közel 40%-a nézi a tévénézőknek), és tartósan 20 pont feletti ratinget szállít 19:00-kor, amivel a Cuando me enamoro hajdani számait is übereli, nem utolsó sorban pedig a nézőknek és a kritikusoknak is bejön.
  • Még jobban szerepel azonban a Laura című botrányos talkshow, melyet jelenleg a 17:00-s sávban sugároznak, azonban ha a Ni contigo ni sin ti továbbra sem javít az eredményein 18:00-kor, könnyen lehet, hogy a Rafaela után Laura Mapat sorozatával is helyet cserél.
  • Rosy Ocampo százrészes, így hát hamar befejeződő novellájának helyére José Alberto Castro új sorozata fog érkezni idén júliusban a 19:00-s sávba, a producer májusban áll majd neki az előkészületeknek, noha még mindig nem tudni, pontosan milyen történetet visz képernyőre. Annyi fix, hogy ezen a sztorin is a Rubí és a Teresa írónője, Ximena Suárez fog dolgozni.
  • José Alberto Castro egyébként hamarosan színészként is debütál, igaz, csak egy vendégszerep erejéig. A producer önmagát alakítja majd az Una familia con suertében, ahol Alicia Machado karaktere találkozik vele egy rádióműsorban, és egyből úgy dönt, kihasználja az új ismertséget, hogy betörjön a szórakoztatóiparba.
  • Dos hogares: Larrosa féltékenyen őrzi a sorozat szinopszisát, de azért naponta csurran-cseppen valamilyen infó az április 4-i forgatások megkezdéséig, most például az derült ki, hogy Anahí karakterét Angélicának hívják majd, Joana Benedek és Víctor Noriega figurái szeretők lesznek, Olivia Collins pedig egy gazdag vígözvegyet alakít majd, akinek Arturo Peniche és az új belépő, Sergio Goyri csapják majd a szelet.
  • A Dos hogaresbe a venezuelai Yul Bürkle (La mujer de Lorenzo) is castingolt, mivel feltett szándéka Mexikóban dolgozni felesége, Scarlet Ortiz oldalán, ám a jelek szerint nem válogatták be. Scarlet és a Rafaela stábja egyébként már el is utazott Chiapas államba, ahol az indiános-dzsungeles történetszálat kezdik majd el forgatni. Kiderült az is, ki játssza majd Rafaela új, indián szerelmét: az eddig főként szériákban, többek között a Gritos de muerte y libertadban dolgozó Rubén Zamora.
  • Az énekes Vicente Fernández Jr. is hamarosan vendégszerepel a Triunfo del amorban, ahol César Évora szerepe is kitudódott: egy sebészt alakít majd, aki – mily meglepő – vonzódni fog Victoria Ruffo karakteréhez.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Teresa” – szerdától az Univisión-on Vad szív: a dalszövegek magyarul

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum