Hírek – 2011. március 21.

2011/03/22 at 00:53 Hozzászólás

  • Ma hatvan éves a Canal de las Estrellas, mely a kezdetektől fogva a mexikói tévézés legcsaládbarátabb csatornájaként igyekezett bevonulni a köztudatba. Az évfordulót a telenovellagyártás négy évvel ezelőtti 50. születésnapjához hasonlóan számos megemlékező műsor kíséri majd.
  • Örömhírek azoknak, akik Carla Estrada új novelláját várják: úgy tűnik, a producernő végleg lehorgonyzott annak a könyvadaptációnak az ötlete mellett, melyről már régebben én is hírt adtam, az A la sombra del ángel (Az angyal árnyékában) című Kathryn S. Blair-regényből forgatna sorozatot. A történet kosztümös lenne, és egy saját korához képest modern, művelt nő életét kísérné végig az 1900-1930-as évek történelmi viharaitól sem mentes Mexikójában. A könyv 2007-ben bestseller volt és a vélemények szerint egyöntetűen visszaadja a porfitiátus és a forradalom első évtizedeinek zavaros  és izgalmas hangulatát. Még jobb hír, hogy a történetet Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Pena, az El manantial, a Laberintos de pasión és a Mi pecado írópárosa adaptálja majd, amiért még azt is megbocsátom, hogy a hírek szerint Salvador Garcini rendezi majd a novellát és a férfi főszerepet illetően Fernando Colunga neve sincs kizárva.
  • Április 4-én indul a Dos hogares forgatása, a legújabb szinopszis szerint Carlos Ponce lesz az abszolút főhős, aki bigámista lesz, azaz két asszonyt és háztartást tart majd fent. Új szereplők Marisol Santacruz, Abraham Ramos és Gabriela Carrillo.
  • Amorcito corazón: Jaime Camil visszautasító válasza után Daniel Arenas a legesélyesebb Lucero Suárez új novellájának főszerepére, mely a Rafaelát váltja majd.
  • José Alberto Castro még nem választott végleges történetet az idei szezonra, de egyesek tudni vélik, hogy nem pihenteti a gonosz főhősös tematikát, és elkészíti a “trilógia” harmadik darabját is, a La sonrisa del diablo (Az ördög mosolya) remake-jét. A sztori röviden: a gyönyörű, ám gonosz főhősnő, Deborah férjhez megy egy gazdag férfihoz, hogy tönkretegye őt és a lányát, akit feltett szándéka eltenni láb alól.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Időtlen szerelem – emlékeztető + kibeszélő A csábítás földjén: DVD-borítók

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum