Időtlen szerelem – március 21-től a Story4-en!

2011/03/06 at 04:39 Hozzászólás

Szőlő, bor, intrika – a Story4 rekordsebességgel hozza el nekünk a Cuando me enamorót, melyet alig egy héttel mexikói befejezése után tűz műsorára A szerelem nevében megüresedett helyén, a 14:30-as idősávban. Érdekesség, hogy a két történetnek ugyanaz a producere és az írója is, a rokonságot pedig több közös színész is tovább növeli (nem is beszélve Cristóbal atyáról, aki mindkét sorozatban feltűnik), így A szerelem nevében nézőinek egész könnyű lesz átszokni az új novellára, mely elég idétlen módon magyarul az Időtlen szerelem címet kapta (minden bizonnyal a hivatalos angol cím, a Timeless love nyomán).

A sorozat abból a szempontból is különleges, hogy tovább növeli azon telenovellák számát, melyek egy már korábban látott történet feldolgozásai – most A vipera hajdani nézői fedezhetnek fel sok-sok hasonlóságot az új sorozat és régi kedvencük között, noha ezúttal – hála az írónők leleményességének – az új verzió sokkal elrugaszkodottabbra és bátrabbra sikerült puszta szolgai másolatnál. Igaz, azt is hozzá kell tenni, hogy a végül 181 részesre duzzadt novella a kezdeti lendületből a folyamatos hosszabbításoknak hála rengeteget veszített.

A főszerepekben a Mindörökké szerelem sztárja, Silvia Navarro, valamint a Barátok és szerelmekből ismert Juan Soler látható majd, az ördögi főgonosz az Árva angyal Isabelája, Rocío Banquells, körülöttük pedig Jessica Coch, José Ron, René Casados, Julieta Rosen és Lisardo, azaz egy sereg új ismerős igyekszik majd keverni a slamasztikát. A főhősök a közöttük lévő kiváló kémiának hála több netes szavazáson is a legkedveltebb szerelmespár titulust nyerték el, hamarosan pedig erről ti is megbizonyosodhattok, nem sokára jövök sok-sok anyaggal és a részletes sztorival!

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2011. március 6. Premios TvyNovelas 2011 – élőben ma éjszaka!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum