Hírek – 2011. március 6.

2011/03/06 at 04:24 Hozzászólás

 • Kiderült egy fontos adalék a Dos hogares történetéről, melyet Emilio Larrosa hoz el nekünk májusban: főhősnője, akit elméletileg Anahí alakít majd, hasonlóan Teresához egy rosszindulatú, mondhatni gonosz némber lesz, aki kettős játékot űz majd két nős férfival (Carlos Poncéval és Arturo Penichével). A vicces az egészben az, hogy Anahí szereplése még mindig nem 100%-os, noha azt már maga a producer is megerősítette több helyen is. A színésznő viszont azt nyilatkozta, hogy még el sem olvasta a sztorit, ennek ellenére tetszik neki a projekt és időszerűnek tartja visszatérését telenovella-földre, persze a zenei karrierjét sem hanyagolná el. Két hét múlva indul a forgatás, szóval ideje lenne döntenie.
 • Triunfo del amor: az elmúlt napokban a sorozat nézettsége emelkedésnek indult, és ha csak pár százalékponttal is, de legyőzte az Una familia con suertét. Emiatt utóbbi producere, Juan Osorio igencsak háborog (úgy tűnik, korai volt az öröm a komikus novella sikere felett), és most kiadta az ukázt vezető írójának, Calú Gutiérreznek, hogy ha nem megy a sorozat harminc pont fölé és nem gyűrik le Mejíát, mehet, amerre lát. Durvulnak a dolgok.
 • A Ni contigo ni sin ti ellenben elődje, a Teresa adataihoz képest elég csúfos számokat hoz, ahogy olvasgattam a véleményeket, sajnos a többségnek nem igazán jön be Mapat brazil eredetű sztorija.
 • Jövő vasárnap befejeződik a Cuando me enamoro Mexikóban, a készítők célja felülmúlni a Teresa fináléjának számait, ami elég vicces, tekintve, hogy a sorozat utolsó heteiben 17 pontokkal kacsázik a hajdani 23-24 pontjaihoz képest. Talán hosszabbítás nélkül sikerült is volna.
 • Szerdán Rosy Ocampo levetítette a sajtónak a jövő héten startoló La fuerza del destino első epizódját, a hírek persze áradoznak a kivitelezés és a sztori magas minőségéről, de azt már megszokhattuk, hogy a producer sorozatai ütősen kezdenek, de aztán jön a csúfos lejtmenet, Ocampónak a későbbi részekben kell elsősorban bizonyítania. Engem a novella eredetisége és rövidsége (100 részes lesz, ha törik, ha szakad) egyelőre az ő oldalán tart.
 • Lucero Suárez producer (Querida enemiga) egy venezuelai történetet, a Trapos íntimost (Intim göncök) gondolná újra, ez a 2002-es RCTV-novella egy milliomos férfiról szól, aki három gyerekkel a nyakán megözvegyül, és beleszeret egy alsónemű-tervező nőbe. Pletykaszintű főhős-jelöltek: Ingrid Martz (Zacatillo) és Daniel Arenas (Teresa), az idősáv a 18:00-s.
 • Pedro Damián, a Rebelde hajdan jobb időket is megélt producere, miután zsinórban három fiataloknak szóló történettel is megbukott, most ismét a klasszikus stílus felé fordul és egy hagyományos sztorit vinne képernyőre modern köntösben.
 • Lucy Orozco is új telenovellával készül idén, melyet már többször is beharangoztam, az Ángeles y alacranes (Angyalok és skorpiók) elvben egy ötvenes drogkereskedő nőről szólna, akinek a kilétéről és előéletéről egy fiatal újságírónő kezd nyomozásba. A központi szerepekben Helena Rojo és Yolanda Andrade térhet vissza, a férfi főhős pedig Alfredo Adame lehet, ami azért is érdekes, mert ők hárman már játszottak együtt a producer 1995-ös novellájában, a Retrato de familiában.
 • A Rafaela két hetet kapott, hogy javítson az adatain, de a rossz nézettség miatt már valószínűleg júliusban befejeződik, helyére hivatalosan Roberto Hernández Miss XV című, ezidáig jegelt sorozata kerül.
 • Kimagaslóan jó nézettséggel futott Kate del Castillo és Rafael Amaya főszereplésével a La reina del sur első öt epizódja a Telemundón, de március 3-án a Mujeres asesinas harmadik évadjának aktuális epizódjával ők sem bírtak. Ennek ellenére az Univisión bekeményített, látszik, hogy félnek a konkurenciától, ugyanis ezen a héten a Triunfo del amort is dupla részekkel vetítették.
 • Christian Meier vagy Saúl Lizaso lehet Gaby Spanic párja az Emperatrizban, bár a legújabb hírek szerint az előbbi már elhárította a felkérést, így könnyen lehet, hogy Saúl és Gaby harmadjára is összekerülnek.
 • Miután az Emperatriz főszerepét mégis Gabynak adták, Edith González valószínűleg az A favorita című brazil sorozat remake-jét készítheti el az Aztecánál.
 • Tizenhárom év után elválik Lucero és Manuel Mijares, a pár sajtóközleményben erősítette meg a pletykaszinten régóta terjengő híresztelést, miszerint a házasságuknak vége, ám erre szeretnének úgy tekinteni, mint egy csodálatos történet befejezésére. Mijares diszkréciót és megértést kér a sajtótól, amit nyilván nem fognak megkapni.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La Fuerza del Destino” – új promók Időtlen szerelem – március 21-től a Story4-en!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum