A szerelem tengere – ismerd meg Zuria Vegát!

2011/03/04 at 08:58 Hozzászólás

A szerelem tengerében sok régi ismerőst üdvözölhetünk, Mario Cimarrót többek között Az árulóból, a Vadmacskából és a Paula és Paulinából ismerhetjük, Mariana Seoane a Rebeca főhősnőjeként tér vissza hamarosan a Zone Romanticára, Ninel Conde pedig a La revanchában és a Como en el cinében gonoszkodott ugyanott évekkel ezelőtt. Akiről azonban jóformán semmit sem tudunk, az maga a főszereplő, Zuria Vega, aki mindössze húszéves volt, mikor élete első és máig egyetlen főszerepét megkapta A szerelem tengerében. Most itt az idő, hogy megismerjük!

Zuria 1989. január 10-én született Mexikóban, igazi művészcsalád az övék, hiszen apja nem más, mint a Cuna de lobos elismert főszereplője, Gonzalo Vega, nővére, Marimar Vega pedig a TvAzteca színésze, többek között az Eternamente tuya c. sorozat főgonosza is volt. Zuria rövid, de annál sikeresebb karrierje is bizonyíték rátermettségére, és hogy jó géneket örökölt: már kislányként is színpadra lépett több alkalommal apja rendezéseiben, első komolyabb tévés szerepét azonban a Sexo y otros secretos (Szex és más titkok) című szériában kapta, ahol az öt főhős egyikének, a Luz María Zetina által életre keltett karakternek a lányát játszotta. A lányra mindenki egy csapásra felfigyelt, sokatmondó például, hogy amikor az Al diablo con los guapos (Pokolba a szépfiúkkal) castingja zajlott, Zuriát is egyből a főhősnő szerepére hallgatták meg, akkor azonban Allisson Lozz kiütötte a nyeregből.

Első telenovella-szerepét a 2008-as Alma de hierróban kapta, ami több szempontból is mérföldkövet jelentett az életében. Karaktere, Renata gyakorlatilag a sorozat fiatal főhősnője volt, ami ezáltal hatalmas lehetőséget jelentett színészi képességei kibontakoztatására, nem is csoda, hogy elnyerte érte egy évvel később a legjobb női felfedezettnek járó TvyNovelas-díjat. Magánéleti szempontból még fontosabb volt azonban, hogy sorozatbeli párjával, Jorge Pozával a valóságban is egymásba szerettek, melynek következtében a színész elhagyta feleségét, Mayrín Villanuevát és két kislányát (mentségére legyen szólva, neje is hűtlen lett hozzá Eduardo Santamarinával). Kapcsolatuk komolyságát az is bizonyítja, hogy mindketten a karjukra tetováltatták a következő mondatot: Beléd szerettem.

Zuria növekvő népszerűségének és tehetségének köszönhetően sikeresen vette a Mar de amor castingjainak akadályait 2009 végén, így lett ő a sorozat főhősnője mindössze 20 évesen, ami abból a szempontból is érdekes, hogy partnere, Mario Cimarro már csaknem a negyvenet taposta ekkor. A sorozatnak hála Zuria nevét egész Latin-Amerika megismerte, noha a sorozat producerének korábbi felfedezettjei, például África Zavala vagy Maite Perroni sokkal jobban tudták kamatoztatni ezt az ugródeszkát.

Zuria azonban nem csügged, tovább dolgozik, mégpedig egyre komolyabb projektekben vesz részt: tavaly a Mujeres asesinas (Gyilkos nők) harmadik évadában kapott egy saját epizódot Mike Biagio partnereként, idén pedig a szintén amerikai formátumú El Grecco főszerepét fogja eljátszani, többek között Poncho Herrera oldalán. Telenovella-szerepet egyelőre nem ajánlottak fel neki, habár lehetősége lett volna szerepelni Nathalie Lartilleux új sorozatában, a Rafaelában, partnere pedig maga Jorge Poza lett volna, ám a szerepre végül más színésznőt választottak.

A lány bevallotta, nem a pénz és a hírnév motiválja a színészkedésben, hanem mert szereti csinálni. Kedvenc ruhadarabjai a fehér topok, melyekből elmondása szerint túl sokkal is rendelkezik. Saját magát koránál idősebbnek tartja, viszont nagy hibája az, hogy türelmetlen. Példaképe Cameron Díaz.

Ha kíváncsi vagy a színészi játékára is, ne mulaszd el ma 13:00-kor A szerelem tengere premierjét!

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

A szerelem tengere – még egy nap! A szerelem tengere – emlékeztető + kibeszélő

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum