A szerelem tengere – ki kicsoda?

2011/03/03 at 08:30 Hozzászólás

Bár A szerelem tengere történetét már biztosan mindenki ismeri, sok mellékszereplő pontos kilétére még nem derült fény, most jobban képbe kerülhetsz őket illetően, de persze szentelünk pár szót a főhősöknek is. Rajta!

ESTRELLA MARINA (Zuria Vega)

Nevének jelentése: tengeri csillag. Kiskora óta keresztszülei, Aurora és Antonio nevelik, mivel édesanyja, Casilda belebolondult abba, hogy fiatal korában megerőszakolták. Ennek az erőszaknak a gyümölcs Estrella, aki mindent megtenne azért, hogy édesanyja meggyógyuljon, és ismeretlenül is gyűlöli apját a történtek miatt. Estrella halászként dolgozik Playa Escondidában, azonban vannak álmai, nem elégszik meg szegényes életével, ezért önerőből megtanul olvasni és feltett szándéka, hogy vigye valamire az életben. Kedvenc írója Víctor Manuel Galíndez, és nem is sejti, hogy egy nap élőben is találkozik a vonzó férfival, és hogy ez a találkozás alaposan felforgatja az életét…

VÍCTOR MANUEL GALÍNDEZ (Mario Cimarro)

Egy környékbeli milliomoscsalád egyke fiaként Víctor Manuelnek mindig megvolt mindene. Tengerészként járta a világot, és regényeket írt kalandjairól. Egy nap a tengerparton megment egy titokzatos, amnéziás nőt, Coralt, akivel viharos szerelmi kapcsolatba kezd, mely egészen addig tart, míg meg nem tudja: a nő meghalt egy hajóbalesetben. A depresszióba zuhanó író visszatér Playa Escondidába, ahol találkozik Estrella Marinával: a lány fiatalsága, szépsége és optimizmusa pedig meggyőzi arról, hogy létezik második esély és érezhet még erősebb szerelmet, mint ahogyan azt hitte.

CORAL (Ninel Conde)

A titokzatos és gyönyörű nő múltját sötét titkok övezik, egyvalami biztos csak az életében: rögeszmés szerelme Víctor Manuel iránt, akit annak idején magába bolondított. Mikor a nő ismét megjelenik a férfi előtt, Víctor Manuel már mást szeret, így Coral megjátssza, hogy amnéziás, hogy ezzel bűntudatot keltsen a férfiban, és hogy az ily módon megnyissa felé ismét a szívét és a pénztárcáját. Estrella és Oriana esküdt ellensége.

LEÓN PARRA-IBANEZ (Manuel Landeta)

Gazdag üzletember, akinek a legnagyobb vágya, hogy hotelkomplexumot építsen Playa Escondida helyére, ezzel megtriplázva vagyonát. Oriana, Elena és Jorge apja. Mikor Estrella Marina munkát keresvén nála kezd el dolgozni titkárnőként, szemet vet a fiatal lányra és Orianával szövetkezve mindent megtesz, hogy elválassza Víctor Manueltől.

ORIANA PARRA-IBANEZ (Mariana Seoane)

León idősebbik lánya, a magabiztos és egocentrikus építészmérnök azért érkezik a tengerparti faluba, hogy megtervezze apjának a Playa Escondida helyére tervezett szállodát. Mikor megismeri Víctor Manuelt, egyből megtetszik neki, és ki is veti rá a hálóját, amire több oka is van: kiderül, hogy a férfi családja birtokolja Playa Escondida területét, valamint apja is meggyőzi, csábítsa el az írót, hogy ő közelebb férkőzhessen Estrella Marinához. Oriana és a halászlány folyamatosan konfliktusokba keverednek, miközben nem is sejtik, hogy valójában rokoni szálak fűzik őket egymáshoz. Oriana – bár Víctor Manuel szerelméért is küzd – titokban találkozgat a katonatiszttel, Santos-szal is, akit idővel egyre inkább megkedvel.

CASILDA (Erika Buenfil)

Estrella anyja. Fiatalon megerőszakolták, ettől az élménytől pedig teljesen megbomlott az elméje. Folyamatos öngyilkossági kísérletei és szökései miatt Estrella úgy dönt, a fővárosban kezelteti édesanyját, ezért elkezd Leónnál dolgozni, hogy pénzt keressen.

GUILLERMO (Juan Ferrara)

León sógora egy zárkózott és gyötrődő férfi, akit nem hagy nyugodni az, hogy évekkel korábban megerőszakolt egy fiatal lányt. Nem is sejti, hogy az a nő és együttlétük gyümölcse nem is élnek tőle olyan messze. A férfi megbánta a tettét és minden vágya visszaszerezni lánya szeretetét, hogy örökségét ne önző rokonaira kelljen hagynia.

HERNÁN IRAZABAL (Marcelo Córdoba)

Pszichiáter, aki Casildát kezeli és közben szépen lassan beleszeret Estrellába is. A lány viszonozná az orvos érzelmeit, aki azon túl, hogy meggyógyítja az anyját, belőle is sikeres és gazdag nőt farag, ám szerelme Víctor Manuel iránt mindennél erősebb, ez pedig kiváltja a féltékeny Hernán gyűlöletét.

További szereplők:

Violeta (Norma Herrera): Estrella tanítónője.
Luz Garabán (Raquel Olmedo): Estrella barátja, gyermekét annak idején León elrabolta tőle
Antonio (Sergio Reynoso): Estrella keresztapja, Aurora férje, Abril, Salvador és Esperanza apja
Aurora (María Sorté): Estrella keresztanyja, Antonio neje, Abril, Salvador és Esperanza anyja, Casilda legjobb barátnője
El Mojarras (Ignacio López Tarso): a falu mesemondója, Víctor Manuel nagybátyja
Lucía (Patsy): Víctor Manuel nagynénje
Esperanza (Georgina Salgado): Antonio és Aurora lánya, León szemet vet rá is, később Martínba lesz szerelmes
Salvador (Ramón Valdez): Antonio és Aurora fia, Carmitába szerelmes, Elena szeretője
Elena (Florencia de Saracho): León lánya, Oriana húga. Salvadorba szerelmes
Carmita (Renata Notni): Bracho lánya, Salvadorba szerelmes
Bracho (Javier Ruán): Carmita apja
Jorge (Nicolás Mena): León fia, ám valódi származását titok övezi
Lorenzo (Rodrigo Nehme): Luz fia, Víctor Manuel unokatestvére
Santos (Arturo Carmona): helyi rendőrtiszt, Orianába szerelmes
Reyna (Yulianna Peniche): szerelmes Santosba
Abril (Evelyn Zavala): Antonio és Aurora mozgássérült kislánya
Tilico (Erick Fernando): Coral fia
Roberto/Ricardo (Gerardo Albarrán): Coral férje ill. annak ikertestvére, aki fivére halálának ügyében nyomozó rendőr
Martín (Adrián Martinón): szerelmes Esperanzába
Mística (Elizabeth Dupeyrón): Martín anyja, nem fogadja el fia és Esperanza kapcsolatát

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Mégis Gabriela Spanic lesz “Emperatriz” A szerelem tengere – még egy nap!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum