Hírek – 2011. február 28.

2011/03/01 at 00:01 Hozzászólás

  • Ma minden a Teresáról szól, nem is érdemtelenül, a tegnapi kétórás finálé ugyanis nem csak az Oscar-közvetítést döngölte a sárba Mexikóban, de hihetetlen, 32.9 pontos nézettségével maga mögé utasította olyan sorozatok befejező részeit is, mint a Manana es para siempre, a Soy tu duena vagy az Hasta que el dinero nos separe. Mindez hatalmas eredmény ahhoz képest, hogy a sorozat a 18:00-s sávban volt látható, és annó a felsővezetők még elégedetlenek is voltak vele a kezdeti gyengébb számok miatt. Nos, José Alberto Castro fityiszt mutatott az összes többi producernek és azoknak, akik nem bíztak Angelique Boyerben, sikerült ugyanis a Rubí okozta mellékhatásokból kigyógyulni és rég nem látott profizmussal, kerek egészként feldolgozni egy klasszikus sztorit. A kíváncsiak a blog facebook-profilján megtalálják a végleges finálét és két alternatív befejezést (Kérek mindenkit, hogy itt a kommentekben kerülje a spoilerezést!).
  • Ma indul a Ni contigo ni sin ti a Teresa megüresedett helyén, Mapat és csapata felköthetik a gatyát, habár én bízom a brazil történetben és az új arcok sikerében, de sajnos a sorozatot közel sem kíséri olyan sajtófigyelem a premier napján sem, mint elődjét annak idején.
  • Kiderült, kik ülnek majd az idei TvyNovelas-díjátadó zsűriasztalánál, íme a  díszes társaság: vannak köztük idén egy sorozattal sem induló producerek (Salvador Mejía, Carla Estrada, Ignacio Sada Madero), újságírók (Mara Patricia Castaneda, Aurora Valle, Flor Rubio), műsorvezetők (Maxine Woodside, Andrea Legarreta), egy színész-rendező (Eugenio Cobo), Cuauhtémoc Blanco (az író, nem a focista) valamint két anonim arc a közönség soraiból. Kíváncsian várom az eredményeket, a Teresa a mostani tarolással feljött a favoritok közé a legjobb novella kategóriában, ennek ellenére még mindig a Soy tu duena a legesélyesebb a díjra. Egy hét múlva élőben itt, a blogon is követhetitek majd az eseményeket!
  • A Rafaela szerény nézettségét Lartilleux úgy próbálja feltornászni, hogy írót vált: a bóvlinovellák fejedelmét, Alberto Gómezt (Gata salvaje, Mar de amor) szerződteti a további részek adaptálására, aki leszögezte, hogy célja a Rafaelából még a Teresánál is ütősebb novellát faragni. Már előre félek, ugyanis az első kiszivárgó infó az, hogy a férfi főhősnek (Jorge Poza) megjelenik a sztoriban az ikertestvére.
  • Emilio Larrosa Gutierritos-remake-jében a hálátlan és lenéző nej, Rosa szerepére a most épp felkapott Angelique Boyer, valamint Altair Jarabo mellett Itatí Cantoral a legesélyesebb, a férfi főhős, Adal Ramones és a producer is ez utóbbit látná a szériában legszívesebben.
  • A brazil Tv Record csatorna remake-et forgat a mexikói Rebeldéből, a sorozat márciusban indul, itt egy promó is.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Húsz éve, hogy… A szerelem tengere – pár külföldi promóvideó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum