Ezer bejegyzésen túl

2011/02/27 at 16:10 Hozzászólás

Négy és fél évnek kellett eltelnie, hogy a Televisa Hírblogon megíródjon ez a poszt, melynek csupán annyi a különlegessége, hogy ez az ezredik. Sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan ünnepeljük meg ezt a szép kerek számot, de rájöttem, hogy más dolgom nem nagyon van, mint megköszönni nektek, hogy nap mint nap beírjátok a blog nevét a címsorba, olvastok, kommenteltek és itt vagytok velem.

Nélkületek és a pozitív visszajelzéseitek nélkül eddig biztosan nem jutottunk volna el, és nem válhatott volna a Hírblog egy egyszerű hírportálból az egyik legnépszerűbb magyar telenovellás oldallá, ahol nem utolsó sorban egy remek kis közösség is összekovácsolódott az elmúlt években, aminek szívből örülök.

Az utóbbi időszakban – hála a növekvő számú magyar Televisa-premiernek – rengeteg új olvasót szerzett a blog, én pedig igyekeztem még több munkát fektetni a tartalmi részbe, hogy meg is érje itt maradni (nem is csoda, hogy az ezer bejegyzés több, mint fele az utóbbi másfél évben született): ennek eredményeképpen pedig a blog látogatottsága sosem látott magasságokba szökött. Csak januárban közel 80 000-en jártatok itt, az oldalletöltések száma pedig a 164 000-t is meghaladja. Ősszel beköltözünk a Facebook-ra is, ahol szépen gyűlnek a lájkok, a kommentek száma itt a blogon pedig hamarosan eléri a hétezret.

Mindezeket megköszönve ebből az alkalomból kicsit kicsinosítottam a blogot, lecseréltem a fejlécet (akik nem látják, kattintsanak egyet az oldal tetején látható Bamboo feliratra!) és rendet raktam az oldalsávban is. Íme pár fontos újdonság!

  • TÉVÉMŰSOR: az elég átláthatatlan oldalsáv helyett a magyar műsorrend egy ideje már ebben a különálló posztban jelenik meg áttekinthetőbb formában, saját készítésű bannerekkel illusztrálva.
  • SOROZATOK A-TÓL Z-IG: még nem végeztem vele, de a blogbejegyzések 2/3-át már felcímkéztem sorozatok szerint a könnyebb kereshetőség érdekében – ezentúl itt novellánként is rákereshettek a titeket érdeklő cikkekre. A címkézésből a hírösszefoglalók hírei kimaradtak, ezekben az oldalsáv keresőmotorjának segítségével böngészhettek!
  • OFFTOPIK: mivel észrevehetően nőtt a kommentelési kedvetek az utóbbi időben, nyitottam egy posztot, ahol minden, a főoldal posztjaihoz szervesen nem kapcsolódó hírt, ügyes-bajos dolgot és egyebet megoszthattok egymással, és ahol a visszajáró vendégek is mindig megtalálják majd egymást a nagy kommentrengetegben! (Az oldalsávba ennek a posztnak a linkje is kikerül!)

Még egyszer köszönöm azoknak, akik elolvasták az előző 999 bejegyzést is, a blog pedig robog tovább, holnap indul a Mar de amor-hét a sorozat pénteki premierjéhez kapcsolódóan, felkerülnek a még hiányzó telenovella-ismertetők, hamarosan jön a Soy tu duena DVD-borító, továbbra is üzemel a Kérdezz-felelek Tibi közreműködésével, valamint egyéb meglepetések is várhatóak, szóval érdemes maradni!

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“La Fuerza del Destino” – új promó OFF-topik

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum