Hírek – 2011. február 25.

2011/02/25 at 17:44 Hozzászólás

  • Lenyűgöző nézettséget produkál a Teresa a sorozat utolsó hetében: a keddi rész 24.9 pontos nézettséget szerzett, mellyel maga mögé utasította a Cuando me enamorót és a Triunfo del amort is, de ha részeredményeit nézzük, az epizód vége már 27 pontig is felkúszott. Még nagyszerűbbek a share-adatok: az épp tévézők fele ugyanis nap mint nap Teresát választja a 18:00-s idősávban, ezzel pedig hivatalosan is elmondható, hogy 2000 óta a Teresa ennek a sávnak a legsikeresebb produkciója, átlagnézettsége ugyanis felülmúlja a Rebelde, a Querida enemiga, a Mi pecado és az eddigi rekordtartó En nombre del amor számait is. Az izgalmakat nagyban növeli, hogy még mindig nem végleges, hogy milyen befejezést szánnak a készítők a sorozatnak és a főhősnőnek, a forgatások ugyanis alig huszonnégy órával a vasárnapi finálé előtt fognak véget értni, melyet egyedülálló módon éttermekben és bárokban is élőben közvetítenek majd, akárcsak a rangos focimeccseket.
  • A héten egy puccos buli keretében kihirdették az idei TvyNovelas-díjátadó kategóriáinak végleges jelöltjeit, a legtöbb jelölést a Soy tu duena és a Para volver a amar zsebelte be (egyenként 11-11 nominációval), de a Llena de amor is magának tudhat kilenc jelölést, míg a Cuando me enamoro és a Teresa hét kategóriában indul. A hozzáértők a legjobb novella-kategóriában a Soy tu duena győzelmét jósolják, a színészi díjakat azonban szerintük a Para volver a amar szereplői vihetik majd haza. A legizgalmasabb kategóriának a legjobb női mellékszereplőké ígérkezik, ahol Paty Navidad (Zacatillo), Alejandra Barros (Para volver a amar), Jessica Coch (Cuando me enamoro) és Ana Brenda (Teresa) mérkőzik meg a szoborért, mindegyikük abszolút jogosan. A jelöltek teljes listáját itt tudjátok megnézni.
  • Március 28-án indul a Dos hogares forgatása, Emilio Larrosa pedig végre megerősítette az eddigi híreszteléseket: valóban Anahí, Carlos Ponce és Arturo Peniche lesznek új, eredeti történetének főhősei. Hozzájuk csatlakozik még Joana Benedek is (növelve az állandó Larrosa-színészek számát a stábban), aki egy központi karaktert játszik majd, és Peniche figurájához lesz köze. Az, hogy az idősebb női főhősnőt ki játssza, vagy hogy egyáltalán lesz-e ilyen karakter, még nem derült ki. A legújabb hírek szerint a Telemundótól frissen visszatérő Eugenio Siller is szerepelhet a sorozatban.
  • Emilio Larrosa egyúttal megszellőztette egy másik új projektjének hírét is, mégpedig a Gutierritos című, 1958-as telenovella remake-jét, melyet Salvador Mejía Cuna de lobos-újrájához hasonlóan 13 részes széria-formátumban fognak megvalósítani. A történet a klasszikus kisemberről szól, aki a lelkét is kidolgozza a semmiért, miközben felesége lenézi és folyton megalázza. A címszerepet Adal Ramones, a kedvelt műsorvezető-komikus játssza majd.
  • Triunfo del amor: a legújabb hírek szerint akár júliusig is képernyőn lehet Mejía sorozata, pedig a nézettség ezt nem indokolná, de úgy tűnik,  Larrosa új novellájának forgatási tempójától függ minden (én azért reménykedem, hogy az eredetileg belőtt májusi premierig elkészülnek). A napokban a sztoriban William Levy anyját játszó karakter (az eredetiben Maty Huitrón) számára keresik a megfelelő színésznőt, a legnagyobb esélye Alejandra Avalosnak (Sonadoras) van, ám szerepeltetése függ a jelenleg koncertturnén lévő színésznő időbeosztásától is.
  • Rafaela: sajnos Nathalie Lartilleux sorozata sem hozza a kívánt eredményeket, így valószínű, hogy a sorozatban markánsabb változások következnek a jövőben. Nagy az esély arra például, hogy a Brauliót alakító Manuel Loco Valdés kilép a novellából, mivel őt komikus szerepeiben szokta meg a közönség, így asszonyverő részeges férjként nem túl hiteles. Emellett a sorozat epizódjait észrevétlenül negyed órával rövidebbre szabták, hogy a 16:00-kor kezdődő, jóval nézettebb Laura c. talkshow-t ennyivel is megtoldhassák.
  • Carla Estrada eredeti történettel szeretne visszatérni a főműsoridőbe, azt azonban sajnos még mindig nem tudni, hogy mikor.
  • A Soy tu duena nem nyitott túl jó eredményekkel Spanyolországban, mindössze az épp tévézők 16%-a volt rá kíváncsi a 17:00-s sávban.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La Fuerza del Destino” – az első promó, … “La Fuerza del Destino” – új promó

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum