“Dos Hogares” – megvan az első szerelmi háromszög?

2011/02/19 at 14:10 Hozzászólás

Megvannak a főműsoridő következő főszereplői: egy rádióműsor megerősítette, hogy Emilio Larrosa soron következő telenovellájában, a Dos hogaresben (Két otthon) már biztos, hogy Anahí, Carlos Ponce és Arturo Peniche játszhatják el a történet egyik központi szerelmi háromszögének tagjait. Amiatt, hogy Anahí karaktere nála jóval idősebb férfiakkal fog kikezdeni, a történet okolható, elvileg az egyik fő téma pont az ilyen nagy korkülönbséggel rendelkező kapcsolatok mélyebb rétegeinek feltárása lenne. Poncéval egyébként még el is tudom képzelni a színésznőt, de Peniche akár az apja is lehetne, és nem biztos, hogy egy ilyen szerelmespárért milliók rajonganának világszerte.

Persze az is lehet, hogy a forrás téved, és Peniche az idősebb főhősnő párja lesz (ez logikusabb is lenne), de sajnos amíg Larrosa nem méltóztatik igét hirdetni szereposztásügyileg, csak találgatni tudunk. Az is egy érdekes és új adalék, hogy az idősebb női főhősnő (az eddig felmerülő nevek: Sonya Smith, Catherine Siachoque, Maribel Guardia, Adela Noriega) nem lesz teljesen pozitív karakter, hanem egyfajta Rubí-szerű főgonoszi főhős. Igaz, ezt az infót is fenntartásokkal kell kezelni, hiszen a történetnek már vannak megerősített főgonoszai Olivia Collins és Víctor Noriega képében.

Persze ha Adela igent rebegne a felkérésre, akár még egy egész épkézláb dolog is kisülhetne ebből az egész cirkuszból, az eddigi infók alapján valami hasonlót tudnék elképzelni: Anahí valami fiatal, apakomplexusos lány, aki férjhez ment Carlos Poncéhoz, ám valami nem stimmel a házasságban (mondjuk veri, de nem mer tőle elválni), ezért Arturo Peniche karjaiban keres menedéket (legyen mondjuk az egyetemi tanára), akinek viszont azt hazudja, hogy hajadon és vele is közös életet kezd. Közbejön Peniche szenyó feleségének, Adelának a machinálása is, akiről pedig mondjuk a sztori közepén kiderülne, hogy szintén érző lélek, és összehoznák valami korban hozzá illő donjuannal.

Mindenesetre én kíváncsian várom a fejleményeket, remélhetőleg valami vállalható kerekedik ki belőle a végén, az már biztos, hogy márciusban indul a forgatás, a premier pedig május 16-án várható a Triunfo del amor helyén. A spekulánsok már azt is tudni vélik, hogy a főcímdal akár egy Carlos Ponce-Anahí duett is lehet.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2011. február 18. Megújult a Kérdezz-felelek!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum