Hírek – 2011. február 18.

2011/02/18 at 16:34 Hozzászólás

  • Az Una familia con suerte lehet az idei év első sikersorozata, tekintve, hogy Valentin-napi premierje remek, 24.9 pontos nézettséget ért el, melyet keddre már 26.5-re tudott emelni. Összehasonlításképpen: elődje, a Llena de amor átlagban 20 pontos nézettséget hozott a nyolc órás sávban, de még vasárnapi (!) fináléjára is csak a tévénézők 22%-a volt kíváncsi, így nem csoda, hogy az egyébként morcos Juan Osorio most hatalmas vigyorral mászkál a Televisa folyosóin. A Televisa mellesleg minden lehetséges promófegyvert bevetett a diadal érdekében: a hétfői nagyszerű számokat látva másnap délután, a 15:00-s idősávban megismételték az első epizódot, holnap, azaz szombaton pedig egy speciális összefoglaló adást láthatnak majd a nézők a telenovelláról. Alvaro Cueva kritikája szerint a novella emberközeli és vicces karakterei végtelen optimizmust sugároznak, ami jól esik az embernek az elkeserítő hétköznapok sodrában, ennek tudható be a novella sikere. Emellett a viszonylag laza szövésű történetbe pompásan lehet majd vendégszereplőket és mellékszálakat építeni a közönségigényeknek megfelelően, így szinte biztos, hogy az Hasta que el dinero nos separe-éhoz hasonló hosszas szárnyalásra lehet számítani.
  • Salvador Mejía természetesen a falat kaparja Osorio sikereitől, hiszen a Triunfo del amor minden igyekezete ellenére csak nem akar 25 pont fölé emelkedni, és ezen valószínűleg Mark Tacher (a fotós Alonso) közeli belépője sem fog jelentős mértékben segíteni. Mejíát tavaly is egy komikus novella verte el, a Corazón salvaje csak fináléjával tudott diadalmaskodni az Hasta que el dinero… felett, Osoriótól pedig szintén szenvedett már el hasonló vereséget 2002-ben, akkor a 20:00-kor vetített Salomé ment 30 pont fölé és döngölte ezzel a sárba a főműsoridős Entre el amor y el odiót, melynek története többek között ennek következtében vett komolytanalabbnál komolytalanabb fordulatokat, hogy versenyképes maradhasson.
  • A nézettségi harc szempontjából különösen vicces, hogy Salvador Mejíának ötvenedik szülinapjára meglepetésbulit tartottak José Alberto Castro házában, ahol többek között Nicandro Díaz, Carlos Moreno, Helena Rojo, Victoria Ruffo, Carmen Salinas és Nathalie Lartilleux mellett Juan Osorio is megjelent.
  • Mejía felesége, Nathalie Lartilleux sincs kibékülve a Rafaela adataival, a sorozatot ugyanis rendszeresen elveri a konkurenciája, felvezető műsora, a Laura című talkshow nézettségét pedig csaknem 7 ponttal visszahúzza a telenovella, ami a műsorok egymásra épülésének szempontjából nem túl előnyös. Nem lehetetlen, hogy a novellát átpakolják egy másik idősávba, és a történeten is változtatnak.
  • Víctor Noriega lesz a Dos hogares főgonosza, eközben pedig a korábban erős jelölt, Anahí főszerepe kérdésessé vált, a színésznő ugyanis azt nyilatkozta, hogy most nem szeretne telenovellát forgatni, ennek ellenére produkció-közeli források szerint már imidzs-próbákon is részt vett. Reméljük, minél hamarabb rendeződik a kép. A fiatal férfi főhős Alejandro de la Madrid is lehet.
  • Carla Estrada még nem döntötte el, hogy mikor akar új sorozatot forgatni, így nem kizárt, hogy Larrosa után nem ő, hanem ismét Nicandro Díaz következne a főműsoridőben. Utóbbi vezető írónője, Kary Fajer már tanulmányozza a sztorikat, állítólag Díaz szabadkezet adott neki, hogy mit szeretne remake-elni.
  • Angelli Nesma sem pihen a Llena de amor befejeztével, állítólag már meg is van az új történet, melyet képernyőre kíván vinni, csak éppen nem akar róla nyilatkozni.
  • A Para volver a amart méltatlan módon az éjféli idősávban vetítik majd az Univisiónon, a La verdad oculta helyén.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Una Familia con Suerte” – a hivatalos trailer “Dos Hogares” – megvan az első szerelmi háromszög?

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum