Hírek – 2011. február 10.

2011/02/10 at 15:14 Hozzászólás

  • Mauricio Islas lehet Edith González partnere az Emperatriz című aztecás sorozatban, nem is meglepő, hogy őt akarja a csatorna, hiszen utolsó ottani főszerepe, a La loba adatai egész jók voltak, ő maga pedig még sosem játszott Edith-tel (a korábbi esélyes Gaby Spanic-kal viszont igen, még ha nem is egy teljes sorozaton keresztül). A női főhős szerepére egyébként Michelle Vieth is pályázik, aki szintén három évre aláírt az Aztecának, a castingosoknak meg valószínűleg elment az eszük, hogy nem képesek eldönteni, mégis milyen idős színésznőt is keresnek a főszerepre.
  • Amerikai nézettség: hétfő este a nyolckor vetített Eva Luna 19.8 ponttal kiütötte a nyeregből a főműsoridőben vetített Triunfo del amort (19.5) az Univisiónon, ami elég kellemetlen, mert utóbbi egy viszonylag bíztató kezdés után úgy tűnik, már az amerikaiaknak sem kell.
  • A Dos hogaresnek ugyan már megvannak a főhősei, Larrosa nyelve még mindig nem eredt meg a kilétüket illetően. Egyes jólértesültek viszont tudni vélik, hogy Jorge Salinas lesz a férfi főszereplő, párja pedig nagy eséllyel lehet a nálunk jelenleg az El clonban látható Geraldine Zivic.
  • A nagy kritikai sikerre való tekintettel elképzelhető, hogy Mexikóban egy késő esti idősávban vagy hétvégén megismétlik a Para volver a amart, hogy valódi célközönségéhez is eljutva elérje a megérdemelt sikert. Ilyen rövid időn belül utoljára a 2006-os La fea más bellát ismételték meg a Canal de las estrellason.
  • Február 21-én érkezik a mexikói Galavisiónra az Alguien te mira, március 11-én pedig az Aurora, mindkettő bőven megpakolva televisás sztárokkal, így valószínűleg tartani fogják a korábbi telemundós produkciók sikerét.
  • Triunfo del amor: Mejía úgy tűnik, a nagy nézettséghajkurászás közben próbál eltérni az eredeti történettől. Hogy hogyan, azt a spoiler miatt kifehérítettem: ezúttal Bernarda gyújtogat majd María Desamparadáék szomszédságában, elképzelhető, hogy halottak is lesznek.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Una Familia con suerte” – egy promóposzter és a dal A szerelem tengere – március 4-től a Story4-en!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum