Hírek – 2011. január 25.

2011/01/25 at 22:56 Hozzászólás

 • Tu historia de telenovela: magyarul A te telenovella-történeted – a Televisa legfrissebb régi-új dobása, amely nem lesz más, mint egy interaktív romantikus széria, és mely a nézők által beküldött, velük megesett valós szerelmi történetek parádés szereposztással leforgatott feldolgozásait gyűjti majd egy csokorba. Az értelmi szerzők a Cuando me enamoro írói, Martha Carrillo és Cristina García, akik már csaknem két éve felhívást intéztek a közönséghez, hogy várják a szappanoperásnál szappanoperásabb, fordulatos nézői történeteket. A projekthez tavaly már forgattak egy pilot-epizódot Maite Perronival és David Zepedával (lásd lentebb), mostanra pedig összegyűlt  mind a tizenhárom történet, melyekből az első évad áll majd. A beérkezett sztorikat természetesen a közönség igényeinek megfelelően felturbózzák ill. adaptálják, ezt a munkát az említett írónőkön kívül Nora Alemán (La mentira), Denisse Pfeiffer (En nombre del amor) és Ena Márquez (Rafaela) végzik. Az első évadot áprilisban kezdik majd forgatni a La intrusa producerének, Ignacio Sada Maderónak vezénylete alatt, a képernyőre kerülés pedig heti egy epizóddal valamikor a tavasz végén várható. Ha bejön a formátum, a sorozat akár évekig is műsoron maradhat.
 • Mivel a Triunfo del amor-t a premier óta nem nézték annyian, mint a múlt keddi részt, melyben Juanjo (Cuauhtémoc Blanco) temetésén siránkozott a fél szereplőgárda, Salvador Mejía úgy döntött, hogy a focista-színész karakterét felélesztik és visszahozzák a cselekménybe. A jelek szerint ugyanez a sors vár a Dorismar által megformált szereplőre, Lindára is, akinek a halálát már szintén leforgatták, de valószínűleg a történet egy későbbi pontján ő is feltámad halottaiból. Éljen Mejía és a következetesség.
 • Eközben az USA-ban az Eva Luna nézettsége beérte a Triunfo del amorét, ami az őket bemutató Univisión csatornát aggodalommal tölti el, hiszen a Soy tu duena adatai sokkal jobbak voltak.
 • Dos hogares: mivel Emilio Larrosa zárt ajtók mögött dolgozik új novellái előkészületein, csak pletykákra lehet építeni a leendő szereposztást illetően. Az biztosnak tűnik, hogy Sonya Smith visszautasította a főszerepet, a jelenlegi legesélyesebb erre a szerepre Maribel Guardia. Jorge Salinas is egyre közelebb kerül a férfi főszerephez, a hírek pedig arról is szólnak, hogy Saúl Lizaso végül otthagyja a produkciót. Ellenben valószínűleg a sorozatban lesz a régóta nem forgató Adamari López, sőt egyes források szerint Anahí-val is folynak tárgyalások egy esetleges visszatérésről.
 • José Alberto Castro szerint még mindig nem tudják, milyen finálét szánjanak Teresának, a lehetőségek száma pedig csak egyre nő.
 • Maite Perroni rajongói a színésznővel karöltve március 14-ére kihirdették a hivatalos Maite Perroni “világnapot”, melyen különleges rendezvények és meglepetések várnak a rajongókra a világ minden táján.
 • Edith González nem zárja ki, hogy a jövőben visszatérjen a Televisához, miközben még a TvAztecával egy képkockát sem forgatott le. A legújabb hírek szerint egyébként elképzelhető, hogy mégis vele készül el az Emperatriz, a novella, melyet eredetileg Gaby Spanicnak szántak. A Dona Bárbara után ez már Spanic második szerepálma lenne, melyet Edith lecsap a kezéről.
 • Juan Soler a Cuando me enamoro végeztével visszaköltözne Argentínába, a mexikói közbiztonságot ugyanis finoman szólva nem tartja a legjobbnak.
 • David Zepeda állítólag megoperáltatta az orrát első mexikói főszerepe tiszteletére.
 • Álvaro Cueva tévékritikus legújabb cikkében a most vasárnap véget érő Para volver a amarról áradozik, melyben szerinte egy rossz színész sincs.
 • A trash-kibeszélőshowk Mexikóban reneszánszukat élik: a TvAzteca korábbi Mónikája, Laura Bozzo új beszélgetős-verekedős műsora, a Laura hétfői premierje a Canal de las Estrellason sárba döngölte az aztecán ugyanaznap induló Ella es Niurka c. hasonló borzalmat, melyet pedig a Televisától átcsábított Niurka (Salomé) vezet.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Tu historia de telenovela” – jelenetek a pilot-ból Kettős játszma: klip, zene és szöveg (letöltés)

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum