Hírek – 2011. január 14.

2011/01/14 at 12:21 Hozzászólás

  • A Teresa fordulatos keddi része 23,2 pontos nézettséget ért el, ez eddig a legjobb eredménye, és ha a sorozat izgalmasnak ígérkező befejező heteiben tartani tudja ezeket a számokat, akkor akár a 18:00-s sávban rekordtartó En nombre del amor-t is legyűrheti (melyben a Macarena haláláról szóló ill. a befejező rész 25 százalék fölötti nézettséget hozott). José Alberto Castro a hírre ipari mennyiségű fánkkal jutalmazta a stábot, itt képeket is lehet nézegetni a nagy zabálásról.
  • Dos hogares (Két otthon): Emilio Larrosa új novellája május második vagy harmadik hetében váltja majd a főműsoridőben a Triunfo del amort, az előkészületeket ezen és ezen a twitter-profilon lehet követni. Megjegyzem, a kulcsos logó zseniális, remélem a véglegesbe is bekerül. Közben újabb biztos nevekkel bővült a szereposztás: Arturo Peniche és a már korábban is emlegetett Víctor Noriega is csatlakozik a novellához. A főgonosz Olivia Collins lesz, és fontos szerepe lehet Laura Leónnak is. Férfi főhősnek pedig a legújabb hírek szerint Larrosa Jorge Salinast szeretné visszahozni a főműsoridőbe, meglátjuk. A sztori egyébként egy olyan nőről szól, aki fontos választásra kényszerül két férfi és két otthon között, na puff.
  • A Triunfo del amornak a kritikus 120. részig kell növelnie a nézettségét, ugyanis ha ez nem történik meg, akkor a tervezett 150-nél mégis kevesebb részt fognak majd belőle forgatni. Érdekesség, hogy az USA-ban a sorozatnak egyelőre sikerült megtartania elődje, a Soy tu duena nézettségét.
  • Jövő hétfőn, azaz 17-én reggel 10-kor (nálunk este 6-kor) a Tvlucion.com élőben közvetíti a La fuerza del destino sikerének érdekében celebrált misét.
  • Jövő héten már megjelennek a képernyőn az Una familia con suerte első promói, addig az énekes Ana Bárbara forgatja le pár epizódos vendégszereplését Arath de la Torre karakterének feleségeként.
  • Azt beszélik, Daniela Romo panaszkodott Mejíának amiatt, hogy karaktere a Triunfo del amorban, azaz Bernarda nem örvend az ő elvárásainak megfelelő népszerűségnek, és keveset is van képernyőn. Romo felemlegette a producernek az El manantial ill. Alborada-beli főgonoszokat, melyek máig a színésznő legemlékezetesebb szerepei, és remélte, hogy a fanatikus Iturbide asszony is beállhat a sorba.
  • Gabriela Spanic új tv aztecás sorozatára, az Emperatrizra csak az év második felében lehet majd számítani, addig ugyanis a csatorna főműsoridejében az Edith González főszereplésével készülő Rosa Candela lesz majd látható.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“Rafaela” – pár forgatási kép Kettős játszma – január 31-től a Cool-on!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum