Hírek – 2011. január 11.

2011/01/11 at 12:04 Hozzászólás

  • Dos hogares: továbbra is Sonya Smith a legesélyesebb Emilio Larrosa új novellájának főszerepére, de mellette Catherine Siachoqué-re is számítanak egy negatív szerepben.
  • Cuauhtémoc Blanco Mejía szerint azért száll ki a Triunfo del amorból, mert a történet így követeli meg, ám mi tudjuk, hogy sem a Cristalban, sem a Privilegióban nem halt meg a karakter elődje. Rossz nyelvek szerint a focistának a fejébe szállt a hírnév, és sok konfliktusa volt a stábbal, emellett drágának is bizonyult a foglalkoztatása, hiszen a szereplők közül ő keresett a legtöbbet. Blanco egy időre úgy tűnik, visszavonul a médiától, hiszen novellaszerepével egyidőben megszűnik eddig stabil hallgatottsággal rendelkező rádióműsora is.
  • A Teresa február 25-én fejeződik majd be, ha addig nem hosszabbítják meg. José Alberto Castro és csapata ezt a héten véglegesítik, valamint az is kiderül, hogy a tervezett három alternatív finálé közül melyik lesz a végleges, tévéképernyőre kerülő változat, és melyik kettőt lehet majd csak az interneten megtekinteni.
  • Az Iztaccíhuatl és Popocatépetl vulkánok tövében rögzítették a Rafaela promóvideóit és főcímét, mely bár egy szemet gyönyörködtető környék, az időjárási viszonyok kiszámíthatatlanok, most például egy hatalmas szélvihar zavarta meg a produkció munkáját. Lartilleux-nek nem először van problémája a természettel: a Mar de amor esetében egy hurrikán hátráltatta a forgatások megkezdését. A producerre egyébként úgy tűnik, anyagilag is rájár a rúd: Arleth Terán például amiatt panaszkodott, hogy első munkanapjára saját otthoni ruhatárából kellett jelmezt vinnie, a stáb ugyanis nem tudott neki ruhát biztosítani.
  • Sandra Echeverría egy interjúban Lorena Calderónként emlegette Leticia Calderónt, ciki.
  • Jorge Salinas megkérte Elizabeth Álvarez kezét.
  • Zuria Vega és az ex-aztecás Claudia Álvarez, valamint Alfonso Herrera főszereplésével gyárt új krimisorozatot El Greco címen Pedro Torres.
  • Álvaro Cueva legújabb kritikájában az egekbe magasztalja a Cuando me enamorót, pont amiatt, amit a sorozat kezdetén rühellt benne: hogy más irányt vett, mint az eredeti La mentira.
  • Michelle Vieth lehet a TvAzteca készülő Lalola-remake-jének főhősnője, úgy tűnik, ezzel a főszerepajánlattal sikerült átcsábítani a színésznőt a konkurenciához.
  • A TvAzteca új szerzeményei, Biby Gaytán és férje, Eduardo Capetillo is hamarosan munkába állnak: a pocsék nézettséget hozó főműsoridős Entre el amor y el deseót lesznek hivatottak feléleszteni, úgy tűnik ugyanis, hogy a főhős, Víctor González kiszáll a sorozatból, helyette Capetillo lesz a főhős, Biby pedig az új főgonosz. Ezt követően a színészházaspárt pedig egy új, eredeti novella főszereplőpárosaként kívánják majd foglalkoztatni.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La Fuerza del Destino” – megkezdtődtek a stúdiófelvételek Új főcímet kapott a “Cuando Me Enamoro”

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum