“La Fuerza del Destino” – Lety Calderón újra forgat

2011/01/08 at 16:30 Hozzászólás

Két év pihenés után Leticia Calderón ismét visszatér a telenovella-iparba, mégpedig Rosy Ocampo La fuerza del destino (A sors ereje) című új, eredeti sorozatában. Lety Aliciát alakítja majd, az még nem derült ki, hogy pozitív vagy negatív szereplő lesz-e, viszont azt tudni lehet, hogy a karakter sok konfliktust és bonyodalmat fog kirobbantani, szóval mindenképp valamilyen megosztó személyiségre számíthatunk.

Sajnos Lety szereplése csak pár epizódra fog korlátozódni a történet előzményeit elmesélő epizódokban, legalábbis remélem, mert a sztori szerint ő lesz a férfi főhős, Iván (David Zepeda) anyja, akinél mindössze hat évvel idősebb, szóval meglehetősen idétlenül festene a mamájaként (bár a Corazón salvaje óta tudjuk, hogy ha életkorokról van szó, semmi sem lehetetlen).

Leticia jelenléte több szempontból is pozitív: egyrészt tudni lehet, hogy gyermekei miatt ritkán vállal telenovella-szerepet, így amikor mégis megteszi, sejthető, hogy a novella valószínűleg van olyan izgalmas és minőségi, hogy meg tudta győzni a színésznőt. A másik pozitívum Rosy Ocampónak jön jól: Leticia sorozatai még mindig nagyon kelendőek, utolsó novellája, az En nombre del amor volt például 2009 legnézettebb telenovellája világviszonylatban.

A La fuerza del destino, melyben a főhősök, Sandra Echeverría és David Zepeda mellett feltűnik majd Gabriel Soto, Kika Edgar, Claudia Ramirez, Rosa María Bianchi, Delia Casanova, Juan Ferrara, Leticia Perdigón, Ferdinando Valencia, Pedro Armendáriz és Alejandro Tommasi, március 14-én veszi kezdetét Mexikóban a 19:00-s sávban a Cuando me enamoro helyén.

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Hírek – 2011. január 8. (UPDATE) Megvannak az idei TvyNovelas-díjátadó első jelöltjei

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum